Trachta udělal v sestavě velký průvan

P l z e ň - Pořádný uragán prožila plzeňská sestava po nevydařeném zápase ve Vsetíně. Trenér Trachta zpřeházel útoky a až na tribunu posadí při úterním zápase se Znojmem útočníka Radka Procházku! Jeho místo na levém křídle čtvrtého útoku zaujme mladík Miloslav Topol. I v dalších útocích nastaly velké změny...

Do elitní formace se k bývalým slávistům Viktoru Ujčíkovi a Radku Matějovskému posune nová posila Ľubomír Hurtaj. Útok takto dohrával již zápas ve Vsetíně. Druhý bude útok Josefa Straky s Dvořákem a Andrašovským na křídlech a třetí formace bude kompletně složená z mladíků. Ke Švíkovi s Adamským se posouvá opět Jakub Koreis. Juraj Štefanka, ve Vsetíně vyhlášený nejlepším hráčem zápasu, bude hrát ve čtvrtém útoku s Milanem Volákem a Miloslavem Topolem, který letos odehraje své první utkání mezi dospělými. Topol v nedávném utkání juniorské extraligy v Pardubicích dal všechny góly svého týmu a zaznamenal hattrick... Na lavičce naopak zůstane posila z Havířova Radek Procházka, který trenéra příliš nepřesvědčil.

V obraně Trachta vytvořil novou druhou obrannou dvojici Výborný, Dobroň, elitní formace bude hrát stejně jako v posledních zápasech ve složení Kubeš, Řezníček. Ve třetí obraně nastoupí Vobořil s Divíškem, Mazancovi zůstane post sedmého beka.

Chytat bude pravděpodobně Zdeněk Šmíd, ovšem informace nebyla zatím definitivně potvrzena. Ve hře je možná i Robert Hamrla, který podal ve Vsetíně velice slušný výkon.