Zápas pro dobrou věc

Zápas pro dobrou věc ještě jednou udělal radost!

První prosincový den byl i dnem duelu s mladoboleslavskými Bruslaři ve znamení Zápasu pro dobrou věc. Indiáni v tomto extraligovém střetnutí nejenže hosty deklasovali 5:0, společně se svými fanoušky ale i podpořili dětské oddělení ve FN Plzeň.

Po brance Aleksi Rekonena zaplnila prakticky celé kluziště velká plyšáková smršť, která udělala radost hned nadvakrát. Poprvé dětským pacientům ve FN Plzeň, kde se projektu hokejového klubu HC Škoda Plzeň se zúčastnil i primátor města Plzně Mgr. Roman Zarzycký, který i kapitána Škody Jana Schleisse, jeho asistenta Jana Piskáčka a tvář projektu Tomáše Dujsíka doprovodil spolu se spolumajitelem a předsedou představenstva klubu Janem Šmuclerem. Více ZDE!

Nyní, protože plyšových radostí připravili plzeňští fanoušci skutečně mnoho, přišla radost druhá. Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje další várku hraček obdržela z rukou hráče A týmu Jakuba Lva a zástupců fanoušků Škodováků. Plyšáci pak budou pomáhat zdravotníkům při komunikaci s dětskými pacienty. Navíc poputují na všechny výjezdové základny v Plzeňském kraji.

Klub HC Škoda Plzeň děkuje moc Zdravotnické záchranné službě Plzeňského kraje a všem fanouškům za spolupráci!