Pozvánka na zápasy mládežníků

Dorost se vrací domů, junioři míří na Vsetín a derby. Náročný program mají i třídy

Juniorka pokračuje v osmifinálové skupině, kterou zahájila na domácím ledě jednou výhrou a jednou porážkou, nyní míří do dalekého Vsetína a do nedalekých Karlových Varů. Dorostenci zakončili sérii šesti venkovních utkání a teď hned tři duely sehrají v Home Monitoring Aréně. Tři zápasy tento týden čeká osmou a šestou třídu, v neděli se představí v malé hale.

Junioři

Uplynulé období

Juniorka vstoupila do klíčové fáze sezóny úspěšně jen z půlky. Ze dvou domácích utkání bere tři body. Nejprve v bojovném zápase udolala Karlovy Vary 2:1 v prodloužení, když oba góly vsítil Matěj Kolda. Proti Kometě bylo k vidění více gólů i šancí, indiáni nakonec padli 4:5 v prodloužení.

Tento týden

Západočeši tentokrát zavítají na led soupeřů. Ve čtvrtek od 17:45 zavítají do Vsetína, kde sice v lednu zvítězili, ale ROBE je nyní ve formě, vyhrálo oba své duely v osmifinálové skupině, a tak Plzeň nečeká nic lehkého. Těžký souboj to jistě bude i v odvetě západočeského derby na půdě Karlových Varů, duel začíná v sobotu v 17:30.

Aktuální pozice: 2.



Dorostenci

Uplynulé období

Mladí indiáni ukončili sérii šesti venkovních zápasů, vedli si parádně, padli pouze jednou! Nejprve v dlouhé sérii zaznamenali pátou výhru v řadě, Hradec Králové přehráli, Bočan ani jednou neinkasoval a Plzeň brala za výhru 2:0 všechny čtyři body. Šňůru výher modrobílých dorostenců zastavila až Slavia, Škoda na pražském ledě padla 3:5, ale brala alespoň bod za úspěšnou nadstavbu.

Tento a začátek příštího týdne

Dorost se po více než měsíci vrací do Home Monitoring Arény, kde uzavře nadstavbovou skupinu. Nejprve dorazí Litvínov, poslední celek tabulky, zápas startuje ve čtvrtek od 17:00. Následně v sobotu od 12:30 Západočeši vyzvou vedoucí Kladno, Rytíře však dvakrát během pěti dnů dokázali venku porazit. A na závěr přijede do Plzně Liberec. Bílí Tygři jsou přímým konkurentem Škody v boji o třetí pozici, utkání začíná v úterý v 17:00.

Aktuální pozice: 4.



Třídy

Osmá i šestá třída mají náročný program, ve středu vyráží do Českých Budějovic, v sobotu do písku a v neděli se představí doma. Obě třídy vyzvou na malé hale Třemošnou, první duel startuje po jedenácté hodině. Sedmáci a páťáci mají program jednodušší, avšak jedno venkovní utkání je čeká. V sobotu zavítají na led nedaleké Sušice.