Pozvánka na zápasy mládežníků

Dorostenci doma přivítají lídra, juniorka bude bojovat opět na ledě soupeřů

Minulý týden sehrála juniorka i dorost těžké venkovní duely, oba mládežnické výběry uspěly jednou. Juniory čekají další dva zápasy na ledě soupeřů, to jejich mladší kolegové se vracejí na led Home Monitoring Arény, kde vyzvou Litvínov a lídra tabulky Kladno. Zajímavé derby zde také sehraje pátá třída.

Junioři

Uplynulé období

Západočeši za sebou mají velmi náročný a daleký trip do Vítkovic a Třince. Z Ostravy vezou velmi cenné dva body, když v poslední části srovnali skóre ze stavu 0:4 na 4:4, nakonec zvítězili 5:4 po nájezdech! Na ledě Ocelářů se Plzni v základní hrací době skórovat nepovedlo a padla 0:2, uspěla však v nadstavbových samostatných nájezdech, a tak neodjíždí s prázdnou.

Tento týden

Juniorka zakončí sérii čtyř venkovních duelů, znovu ji čeká dvoudenní výjezd se dvěma zápasy. V pátek od 16:00 zavítají indiáni na led Komety Brno, jež je ve vyrovnané tabulce desátá. O den později v sobotu ve 12:00 Škodu čeká souboj ve Vsetíně, který má stejně bodů jako celek z moravské metropole a je jedenáctý jen o skóre.

Aktuální pozice: 7.



Dorostenci

Uplynulé období

Z favorizovaného Hradce Králové dorost žádné body neodvezl. Ačkoliv indiáni Mountfield přestříleli 34:30, nakonec padli 1:3 a neuspěli ani v nadstavbě. Proti Slavii už to bylo něco jiného. Na pražském ledě Západočeši nastříleli soupeři bůra a zvítězili 5:1, jen nadstavbové nájezdy jim nevyšly.

Tento týden

Po dvou zápasech se dorostenci vracejí na led Home Monitoring Arény. Již ve čtvrtek v 17:00 odehrají domácí duel proti Vervě Litvínov, která je jen o bod a jednu pozici před Plzní. Následně v sobotu ve 12:30 čeká Škodovku další domácí utkání, na západ Čech dorazí vedoucí celek tabulky Rytíři Kladno!

Aktuální pozice: 5.



Třídy

Osmáci za sebou mají vítězný duel v Třemošné, kterou deklasovali vysoko 8:1, a nyní je čeká stejně jako šestou třídu sobotní domácí duel proti Strakonicím, jenž startuje po třinácté hodině na malé hale. Sedmá třída zvítězila v Příbrami 9:1, páťáci však padli se stejným soupeřem 2:5 a následně nestačili ani na Spartak Žebrák, s nímž prohráli v přestřelce 6:8. Napravit porážky však mohou už v neděli, kdy je čeká derby v Home Monitoring Aréně proti Pilsen Wolves! Zápas startuje po třinácté hodině.