Pozvánka na zápasy mládežníků

Dorostenci se představí doma, juniorka míří do Salcburku. Třídy čeká derby

Přišel další týden mládežnických lig a s ním i řada zajímavých zápasů. Junioři tentokrát míří na led soupeřů, odkud se pokusí odvést nějaké cenné body. Dorost se bude snažit posunout z posledního místa nadstavby ve dvou duelech v Home Monitoring Aréně. Tam se v neděli odehraje i zajímavý dvojboj sedmé a páté třídy Škodovky proti Třemošné.

Junioři

Uplynulé období

Od čtvrtka do pondělí sehráli indiáni hned tři duely a nevedli si vůbec špatně. Na domácím lede zvládli dvě těžká utkání. Nejprve otočili duel proti Liberci z 0:3 na konečných 4:3 a brali tři body, v souboji proti Slavii museli Západočeši také dotahovat, ale těsný zápas nakonec zvítězili stejným poměrem 4:3, přičemž následně uspěli i v nadstavbových nájezdech. Pondělní utkání v Litvínově už tak úspěšné nebylo. Severočeši trestali individuální chyby a dokráčeli si pro výhru, Plzeň padla 2:6.

Tento týden

Junioři vyrazí k dalším dvěma venkovním utkáním, tentokrát na jihovýchod. Nejprve je čeká souboj na ledě jedenáctého celku tabulky proti Českým Budějovicím, který startuje v sobotu ve 12:30, o den později již v neděli od 11:00 budou čelit hokejistům z vyhlášené akademie v Salcburku.

Aktuální pozice: 5.



Dorostenci

Uplynulé období

Dorostenecká ELIOD extraliga měla minulý týden přestávku, jelikož se v Karlových Varech odehrávalo mistrovství republiky krajů. Plzeňský kraj s deseti mladými indiány vybojoval pěkné šesté místo.

Tento týden

Plzeň pokračuje v sérii domácích duelů a pokusí se vyškrábat ze šesté příčky směrem vzhůru. Ve čtvrtek v 17:00 nastoupí na západočeský led Hradec Králové, druhý celek tabulky. V sobotu od 12:00 pak dorostenci odehrají zápas proti páté Slavii Praha.

Aktuální pozice: 6.



Třídy

Osmáci pokračují ve skvělých výkonech, minulý týden slavili těsnou výhru 5:3 v Táboře. Teď je čeká další venkovní duel, tentokrát v Jindřichově Hradci, kde se představí i šesťáci. Sedmá třída ještě v této sezóně nenašla přemožitele, naposledy rozstřílela Spartak Žebrák 10:3. Nyní odehraje derby proti Třemošné stejně jako páťáci. Program startuje v Home Monitoring Aréně duelem pátých tříd v neděli již v 10:30.