Pozvánka na zápasy mládežníků

Dorostencům začíná play off, junioři zakončují nadstavbovou část!

Hokejová sezona se kvapem blíží do svého finiše a i mládežníkům začínají vyřazovací boje. O víkendu na domácím ledě vkročí do vyřazovacích bojů starší dorostenci, juniory čekají poslední dva duely nadstavby. Mladší dorost naopak začíná svojí sérii na ledě Komety Brno.

Junioři

Uplynulé období

Junioři navázali na předchozí vítězství a přidali další dva zářezy. V Pardubicích porazili domácí tým až po dovednostní soutěži poměrem 2:1 po sn! Na západě Čech ovšem už brali celé vítězství, když zdolali pražskou Spartu 3:0!

Tento týden

Ve čtvrtek juniorka cestuje do Liberce, ale hned následující den se představí v Home Monitoring Aréně, kde v hodně netradičních 12:30 hostí v posledním zápase nadstavbové části Mladou Boleslav.

Aktuální pozice: 1.



Starší dorostenci

Uplynulé období

Tentokrát už těsnější prohrou skončilo mezinárodní měření sil pro rakouskému Salzburgu, s nímž Plzeňané prohráli 1:2. Chuť si spravili proti Českým Budějovicím, které skolili 2:0!

Tento týden

Nyní už začíná starším dorostencům play off, v němž se v rámci osmifinále utkají proti Zlínu. Série pro mladé indiány začíná na plzeňském ledě, kde se v sérii hrané na tři vítězné zápasy představí postupně v sobotu od 17:00 a v neděli od 12:00 na hlavní hale.

Pozice po základní části: 3.



Mladší dorostenci

Uplynulý týden

Mladší dorost zakončit základní část sezony v podobném duchu jako hraje celou sezonu. Na své konto si v hektickém šestidenní připsali ve třech duelech kompletní počet devíti bodů. Na plzeňském zimním stadionu postupně ukázali svoji sílu Chomutovu 4:3! Posléze stejným výsledkem Spartě 4:3! Úspěšnou tečkou před vyřazovacími boji byla demolice Liberce 7:1!

Tento týden

Po krátkém odpočinku začíná dorostencům klíčová fáze sezony. Ve čtvrtfinálové sérii hrané na dva vítězné duely se střetnou s Kometou Brno. První zápas se hraje v neděli na ledě soupeře Plzeňanů, v úterý od 13:30 je na západě Čech naplánován druhý duel.

Pozice po základní části: 1.