Prodejní středa

Jan Schleiss a Matěj Chalupa již tuto středu ve fanshopu!

Plzeň - I tuto středu se můžete těšit na oblíbenou akci ve fanshopu. Jen pro vás budou připraveni Jan Schleiss a Matěj Chalupa!

Jan Schleiss, dvacetiletý útočník HC Škoda Plzeň, patří k dlouhému zástupu odchovanců v kabině indiánů. Sám své první krůčky učinil na plzeňském ledě a od té doby v žádném jiném extraligovém klubu nehrál. Prošel mládežnickou líhní indiánů a už od útlého věku platil za vyhlášeného hračičku. Pro své šikovné ruce byl vybrán do soutěže extraligová NEJ, která se natáčela na zimním stadionu v Plzni v pondělí 21. srpna.

Honzovi za pultem pomůže 184 cm vysoký talentovaný útočník Matěj Chalupa. S hokejem začínal v Letňanech pod vedením Milana Antoše. Matěje zdobí rychlost, přehled a dobré bruslení. I on byl nominován pro soutěž extraligová NEJ. Měl za úkol objet kolo v co nejrychlejším čase.

Jak si kluci vedli napříč extraligou, se dozvíme z obrazovek české televize v průběhu sezony.

Jestli budou šikovní a rychlí i ve středu za pultem fanshopu se přijďte přesvědčit.

Ve středu 30. 8. od 15:00 – 17:00 si nenechte ujít Ondru Kratěnu a Petra Kadlece, kteří se představí také v novém fanshopu. Využijte této příležitosti a nechte si podepsat permanentku, dres, hokejku, nebo cokoliv co vám obohatí vaše hokejové sbírky.

Fanshop je otevřen každý všední den od 10:30 do 18:00.