Junioři a dorostenci odkládají duely

Junioři a dorostenci odkládají další zápasy

Plzeň - Mladí indiáni jsou již podruhé v přípravném období na novou sezónu v karanténě, junioři tak dokonce odkládají již i start soutěže.

Oba celky podruhé během léta zamířily do domácí izolace, nyní je čeká v pátek jedenáctého září druhá série testů. Až případně na základě jejich negativních výsledků mohou obě mužstva začít s tréninkem. 

Junioři tak po odložení úvodních dvou kol soutěže s Třincem a Havířovem nenastoupí ani k dalšímu dvoukolu. Právě v pátek jedenáctého září měli poměřit síly s Litvínovem, o den později s Chomutovem. V přípravě na ledě, která kvůli karanténě již byla zkrácena na jejím startu, odehrály mladé pušky šest duelů během dvanácti dní, přesto si Západočeši vedli velmi dobře, podlehli pouze jednou, a sice 2:3 na ledě karlovarské Energie. Naopak 2:1 uspěli v Českých Budějovicích, 6:2 s Motorem v odvetě, 3:2 s Mladou Boleslaví, 4:2 s druholigovými muži Klatov a stejným poměrem i v generálce s chomutovskými Piráty.  

Dorostenci mají svou extraligu začít ve čtvrtek sedmnáctého září na ledě Hvězdy Praha, ve čtvrtek desátého ale musejí zrušit přípravný duel na ledě pražské Sparty, již tento týden zrušili se stejným soupeřem domácí zápas. Svěřenci Petra Kořínka tak letos zatím odehráli jen čtyři duely, doma podlehli Mountfieldu 3:5 a Kladnu 4:5, naopak slavili výhru 6:1 v Mladé Boleslavi a 5:2 v Chomutově.

Více informací klub přinese v nejbližší možné době.