Pozvánka na zápasy mládežníků

Junioři hrají hned třikrát doma, již v úterý proti Salcburku!

Juniorka ukončuje nadstavbovou část na domácím ledě v Home Monitoring Aréně, již zítra narazí na známou akademii Red Bull Salzburg, další utkání odehraje v pátek a v sobotu. Dorostenci hrají znovu na venkovních kluzištích.

Junioři

Uplynulé období

Mladí indiáni nevstoupili do zápasů po reprezentační přestávce dobře. V Pardubicích sice vedli 3:1, ale poté se už trefovalo jen Dynamo, Plzeň nakonec padla 3:4, avšak brala alespoň bod z nadstavbových nájezdů. Ještě vyrovnanější podívanou přineslo utkání na Spartě, které dospělo až do samostatných nájezdů, ve kterých se radovali Pražané, ale Západočeši brali za porážku 2:3 po nájezdech znovu bod.

Tento týden

Nadstavbová část tento týden končí a juniory bude čekat ve čtyřčlenné skupince boj o play-off, nyní však ještě zabojují o výhodnější pozici a papírově slabší soupeře. A Plzeň čeká velmi nabitý a těžký týden zápasů na domácím ledě. Již v úterý v 16:00 přijedou hokejisté z vyhlášené akademie ze Salcburku, na půdě Red Bullu však zvítězila 7:4 Škodovka. Další utkání odehrají indiáni v pátek v 17:00 proti druhým Vítkovicím a o den později v sobotu ve 12:00 dorazí třetí celek tabulky Třinec.

Aktuální pozice: 4.



Dorostenci

Uplynulé období

Naopak dorost se zvedá a tři utkání v řadě nepoznal přemožitele. Minulý týden v Litvínově slavil plný bodový zisk za vítězství 3:2. Na Kladně to byla parádní ofenzivní podívaná, Rytíři sice vedli 3:0, ale Západočeši se zvedli a nakonec zvítězili vysoko 7:3, domácí brali jen bod za nadstavbu.

Tento týden

Škodovka se představí opět na Kladně, které stále vede tabulku nadstavby. Jestli Plzeň znovu zvítězí, to se dozvíme ve čtvrtek, utkání startuje v 16:10. Indiáni se poté možná budou moci dotáhnout na třetí Liberec, jelikož je čeká přímá konfrontace na ledě Bílých Tygrů v sobotu od 16:15.

Aktuální pozice: 4.



Třídy

Kvůli chřipkové epidemii u plzeňské osmé třídy se zápas osmáků a šesťáků v Českých Budějovicích odložil na náhradní termín, další duely dlouhodobé soutěže sehrají tyto třídy až v březnu. Sedmákům i páťákům se vedlo v Domažlicích, zaznamenali vysoké výhry, sedmou třídu ve čtvrtek od 17:15 čeká domácí utkání v Home Monitoring Aréně proti Rokycanům.