Pozvánka na zápasy mládežníků

Junioři nabírají formu a vracejí se zpět na domácí led, přijďte je podpořit!

Plzeňskou juniorku po velmi úspěšném moravském tripu čeká návrat na led Home Monitoring Arény. Na nadějné indiány se můžete přijít podívat ve čtvrtek i v sobotu. Dorostenecká extraliga má týdenní přestávku, další utkání však čekají třídy.

Junioři

Uplynulé období

Indiáni za sebou mají povedený týden. Moravský výjezd se jim povedl na jedničku. V Brně rozhodl o vítězství Plzně 2:1 gólem v 59. minutě Matěj Kolda, navíc Západočeši uspěli i v nadstavbových nájezdech a brali všechny čtyři body. Skvělý obrat z 0:2 na konečných 3:2 předvedli junioři ve Vsetíně, následně se jim nájezdy nepovedly, ale tři body jsou velmi cenné. Indiáni díky dvěma výhrám poskočili o dvě příčky na pátou pozici.

Tento týden

Po čtyřech duelech na ledě soupeřů se juniorka vrací na domácí led. V Home Monitoring Aréně ji čekají dva souboje s hůře postavenými celky v tabulce, ovšem jen s minimální bodovou ztrátou. Na zápas ve čtvrtek od 17:00 přijedou Bílí Tygři Liberec, sedmý celek nadstavbové části. V sobotu od 13:30 pak indiáni vyzvou jedenáctou Slavii Praha.

Aktuální pozice: 5.



Dorostenci

Uplynulé období

Naopak dorostu se nadstavbová část příliš nedaří, minulý týden na domácím ledě nezvládl ani jedno utkání. Litvínov nejprve Západočeši přestříleli 44:25, převahu však nevyjádřili gólově a nezískali ani bod, padli 0:3. Ve druhém zápase proti Rytířům Kladno indiáni vedli 3:1, ale poté už se trefovali jen hosté. Plzeň nakonec prohrála 3:5 a znovu nebrala ani bod za nadstavbové nájezdy.

Tento týden

ELIOD extraligu dorostu v následujících dnech čeká krátká přestávka, jelikož výběry ročníku 2004 se utkají na mistrovství republiky krajů! Plzeňský kraj bude reprezentovat hned deset mladých indiánů, o akci se více dozvíte ZDE. Dorostenci sehrají další duel až ve čtvrtek 31. ledna proti Mountfieldu Hradec Králové.

Aktuální pozice: 6.



Třídy

Osmáci za sebou mají vítězný domácí duel se Strakonicemi, které deklasovali vysoko 7:1, a nyní je čeká stejně jako šestou třídu sobotní utkání v Táboře. Sedmáci odehrají domácí zápas již v neděli, po půl jedné se v západočeském derby pokusí do třetice v letošní sezóně zdolat Třemošnou. Pátá třída má za sebou vítězné derby proti Pilsen Wolves, přestřelku ovládla 13:7. V neděli se v Home Monitoring Aréně představí hned po sedmácích, v přátelském utkání vyzve Klatovy.