Pozvánka na zápasy mládežníků

Junioři se dvakrát představí doma! Přijdete je podpořit?

S dalším týdnem přichází i další porce zápasů plzeňské mládeže. Dorost před reprezentační pauzou vyrazí do Litvínova, junioři vyzvou Severočechy na domácí půdě a v Home Monitoring Aréně se představí také na úvod dalšího týdne v úterý.

Junioři

Uplynulé období

Druhý hrací týden nadstavby se indiánům nevyvedl podle představ. Nejprve v přestřelce proti Slavii přišli o dvoubrankový náskok a zvítězili až 6:5 v nájezdech. Na půdě Liberce Plzeň herně nezaostávala, ale brankáře Paříka neprostřelila ani jednou z devětadvaceti pokusů a zůstala po prohře 0:2 bez bodu.

Tento a příští týden

Juniory čekají ještě dva duely a vy je máte možnost podpořit do Home Monitoring Arény! V pátek v 17:00 vyzve Plzeň zatím vedoucí Litvínov. Další zápas sehrají mladí indiáni znovu doma na začátku příštího týdny, na západočeský led přijede Motor České Budějovice. Utkání startuje v úterý v 17:00.

Aktuální pozice: 8.



Dorostenci

Uplynulé období

Na úvod nadstavbové části musel dorost skousnout první bezbodovou porážku v sezóně, doma nestačil na hradecký Mountfield a padl 1:3. Chuť si Škodováci spravili v sobotu, když udolali v pěkném zápase Slavii 3:2 v prodloužení.

Tento týden

Ještě před reprezentační přestávkou a Vánoci sehrají dorostenci venkovní duel na půdě Litvínova, který si zatím připsal také jednu výhru v prodloužení a porážku. Zápas startuje v sobotu ve 12:00.

Aktuální pozice: 6.



Třídy

Osmáky a šestáky čeká další domácí duel, v sobotu do plzeňské malé haly přijedou České Budějovice, program startuje po třinácté hodině. Sedmáci za sebou mají vítězný přátelský duel s Kometou Brno, kterou porazili 3:1 a nyní, stejně jako pátá třída, vyzvou Domažlice. Tyto dvě třídy budou mít tu čest zahrát si v Home Monitoring Aréně, program dvou zápasů začíná po poledni.