Plzeňské týmy v play-off

Juniorka může jít do finále, A-tým teprve semifinálový boj startuje. Jak se vedlo dorostu a osmákům?

Junioři před sebou mají další klíčový duel, tentokrát už v semifinále proti Spartě! Rozhodující zápas série startuje v Home Monitoring Aréně v pondělí v 17:00. Svoji bitvu o finále zahájí A-tým, naopak dorost a osmá třída už mají po sezóně. Jak se jim dařilo?

A-tým

Postup do semifinále

Tento týden měla Škodovka opravdu našlapaný, musela totiž bojovat na sedm utkání. V pátém, velmi důležitém duelu, zavřeli indiáni Frodlovu branku a dokázali zvítězit 2:0. Mora však sezónu skončit nechtěla a doma předvedla výtečný výkon, vynutila si výhrou 4:1 rozhodující střetnutí. Do toho vstoupili Západočeši výtečně, v první části dominovali a vypracovali si tříbrankový náskok. Olomouc sice kousala, ale nakonec slavili vítězství 3:2 a postup do další fáze modrobílí.

Úvod semifinálové série

Plzeň v semifinále vyzve druhý tým základní části Třinec. Série startuje na ledě Ocelářů, kde indiáni odehrají dva zápasy po sobě, první startuje ve středu v 19:00, druhý ve čtvrtek v 17:00. Po krátké přestávce se semifinále přestěhuje na plzeňskou půdu. Před vlastními fanoušky se Škodovka představí v neděli od 15:00 a v pondělí od 17:00. Vyprodejte Home Monitoring Arénu!

Aktuální stav série: 0:0 (série hraná na čtyři vítězná utkání)


Junioři

Postup do semifinále

Čtvrtfinále proti Vsetínu dospělo až k rozhodujícímu pátému střetnutí. Před vlastními fanoušky dokázali plzeňští junioři s Kolářem v brance uzamknout domácí klec a sami udeřili, nakonec slavili vítězství 2:0 a odvrátili konec sezóny

Vývoj semifinálové série

Dalším soupeřem juniorky je Sparta. Ta dokázala v úvodu doma vybojovat důležitou výhru. Škoda sice stáhla ztrátu a dostala duel až do nastaveného času, jenže v tom se prosadili Pražané, indiáni padli 3:4 v prodloužení. V ohromně vyrovnaném utkání v Home Monitoring Aréně se Západočeši rvali o srovnání série nakonec úspěšně. Sparta sice dotáhla dvougólové manko, ovšem minutu před koncem rozhodl parádní trefou Sebastián Malát, Plzeň zvítězila 3:2!

Pokračování semifinálové série

Na programu je už pouze rozhodující zápas. Komu sezóna skončí a kdo si zahraje o mistrovský titul? Klíčový duel Plzně se Spartou startuje již zítra, tedy v v pondělí v 17:00 v Home Monitoring Aréně! Na utkání jste všichni zváni, pojďte plzeňským juniorům vytvořit atmosféru, kterou si zaslouží!

Aktuální stav série: 1:1 (série hraná na dvě vítězná utkání)


Dorostenci

Konec semifinálové série

Západočeši svého soupeře z Hradce Králové znovu přestříleli, ale neuspěli ani ve druhém duelu a sezóna pro ně skončila těsně před branami finálového turnaje. Mountfield na svém ledě dokázal otočit skóre, Škodovka padla 1:3.

Konečný stav série: 0:2 (série hraná na dvě vítězná utkání)


Osmá třída

Výsledky MČR

Osmáci uspěli v dlouhodobé soutěži a kvalifikovali se na mistrovství republiky, které se v Ostravě konalo od 27. do 31. března. Indiáni na něm postupně den po dni vyzvali Litvínov, Kometu Brno, Spartu, Mladou Boleslav a Vítkovice. Mladí Plzeňané se velké konkurenci bohužel nevyrovnali a pětkrát padli, přesto končí sezónu na pěkném šestém místě! Podrobnosti a výsledky jednotlivých zápasů MČR osmých tříd najdete ZDE. Turnaj zhodnotil trenér Zlatohlávek: „Na národním šampionátu jsme neobstáli, ale jsem moc rád, že si kluci vybojovali možnost tady být a zažít tuto mimořádnou atmosféru na vlastní kůži. Výsledky mužstva jsou přímo úměrné hráčské kvalitě, kterou máme k dispozici a korespondují i s aktuální herní formou jednotlivých hráčů.“

Konečné umístění: 6. místo


Sedmá třída

Sedmáci rovněž v průběhu sezóny excelovali, v lize neprohráli jediný zápas, v dlouhodobé soutěži zase byli stříbrní! Jelikož se však finálový turnaj sedmých tříd nekoná, sezónu zakončili úspěšně na domácím Memoriálu Milana Kajkla. Po dvou výhrách a jedné porážce postoupili do finále, ve kterém udolali 4:3 v prodloužení Jihlavu! Podrobnosti o turnaji ZDE.