Pozvánka na zápasy mládežníků

Juniorům startuje klíčová fáze sezóny, dorost prodloužil vítěznou sérii

Juniorka zakončila nadstavbovou část a ve čtvrtek západočeským derby odstartuje osmifinálová skupina, hrát se bude v Home Monitoring Aréně, stejně jako v sobotu proti Brnu! Dorostenci se v nadstavbě probrali a vyhráli už pětkrát v řadě, probojovali se už na 3. místo tabulky. Třídy mají přestávku vyjma páťáků, kteří se doma představí v neděli.

Junioři

Uplynulé období

Junioři zakončili nadstavbovou část dvojbojem se dvěma soupeři, kteří přijeli zdaleka. Vítkovice udolali Západočeši 4:3 v prodloužení. V sobotu indiáni těsně nestačili na Třinec, padli 1:2 a skupinu zakončili na 4. místě. Nyní je čeká osmifinálová čtyřčlenná skupinka, přičemž s každým týmem se utkají dvakrát a pouze první dva postupují do čtvrtfinále!

Tento týden

Soupeřem Škodovky v klíčové skupince je Vsetín, Kometa Brno a Karlovy Vary. Právě na západočeské derby se fanoušci mohou těšit již ve čtvrtek od 17:00, kdy Energie dorazí do Home Monitoring Arény. Další domácí utkání sehraje Plzeň v sobotu ve 13:00, soupeřem bude brněnská Kometa.

Konečná pozice v nadstavbě: 4.



Dorostenci

Uplynulé období

Dorost se rozehrál ke skvělým výkonům a venku znovu nezaváhal! Po pěti dnech zavítal opět na led vedoucích kladenských Rytířů a indiáni znovu loupili za tři body, tentokrát zvítězili 5:3. Dokonce čtyřbodová výhra z toho byla na půdě Bílých Tygrů z Liberce, kde indiáni slavili výhru 6:2 a posunuli se už na třetí místo tabulky.

Tento týden

Západočeši uzavřou dlouhou sérii šesti zápasů na venkovních kluzištích. Další body se pokusí nasbírat na ledě druhého Hradce Králové, kde utkání startuje ve čtvrtek v 17:30. O víkendu, v sobotu od 12:30, pak dorost odehraje utkání v Praze proti Slavii Praha, prozatím posledními celku tabulky, ale jen se šestibodovou ztrátou na Plzeň.

Aktuální pozice: 3.



Třídy

Osmáky ani šesťáky žádné utkání z dlouhodobé soutěže tento týden nečeká. Sedmá třída si minulý čtvrtek smlsla na Rokycanech, které rozstřílela 8:0. Stejného soupeře vyzve na domácí půdě pátá třída, utkání startuje na malé hale v neděli těsně po jedenácté hodině.