PRODEJNÍ STŘEDA

Michal Moravčík a David Sklenička se prodejní středou v klubovém fanshopu rozloučili s fanoušky

Plzeň - Dva talentovaní obránci, ale hlavně milí kluci a velký pohodáři. Michal Moravčík a David Sklenička se v rámci prodejní středy ve fanshopu rozloučili s fanoušky.

Kluci dostali od fanoušků dva dárky, jeden sladký v podobě koláčů s jejich čísly a jeden v celku zákeřný, leč potřebný budík, který jen tak nechytíte. Aby snad zaspali na první trénink v NHL? Tak to už se jim definitivně nemůže stát.

Kluci prozradili, jak trénují v rámci letní přípravy a také jak se připravují po stránce jazykové.

„Michal umí a učí se a já neumím a neučím se. Ne, tak snažím se hlavně jako samouk, zatím žádný přípravný kurz nemám, ale pustím se do toho,“ s úsměvem popisuje jazykovou přípravu David Sklenička.

„Já mám větší základ ze školy a hlavně mi hodně pomohlo, když jsem se bavil tady s kluky z Ameriky, co tu jsou, s Ryanem a Nickem. Jakmile člověk může mluvit, dá se ta slovní zásoba udržet. Příští týden nás čeká přípravný nováčkovský kemp v Americe, tak si tu angličtinu hned procvičíme. Jsou tam nějaké fyzické testy, jak na ledě, tak v posilovně ale třeba i jak jsme pružný,“ líčí svojí jazykovou přípravu Michal Moravčík.

Každý kdo si přišel koupit permici na novou sezonu, nebo kluky jen pozdravit, odešel s fotkou, dresem, nebo podpisem. Kluci dostali spoustu gratulací k jejich hokejovému úspěchu s přáním, ať se jim v nové sezoně a v novém klubu daří.

FOTOGALERIE ZDE!