Pozvánka na zápasy mládežníků

Mládež je zpět! Hned šest duelů se bude hrát v Plzni

Po reprezentační a vánoční přestávce jsou zpět i nejvyšší soutěže mládežnických výběrů. Juniorka se v Home Monitoring aréně představí ve čtvrtek a v sobotu, dorost v neděli. Nesmíme zapomenout ani na třídy, pátá a sedmá odehrají duel v malé hale, osmáci si zahrají dokonce v Home Monitoring Aréně. Přijdete mládež podpořit?

Junioři

Uplynulé období

Ještě před Vánoci sehráli indiáni dva domácí duely. A vedli si parádně. Proti Litvínovu brali dva body za vítězství 5:4 v prodloužení. Stoprocentní bodový zisk a parádní podívanou pak Západočeši předvedli proti Motoru České Budějovice, vyhráli hladce 9:2, hned dva hráči, Kremláček a Matiášek, zazářili hattrickem.

Tento týden

Mladí Plzeňané sehrají brzy v novém roce dva duely na půdě Home Monitoring Arény. Na západočeský led dorazí soused v tabulce HC Dynamo Pardubice, zápas startuje ve čtvrtek v 17:00. O dva dny později v sobotu ve 13:30 pak přijede vedoucí celek tabulky pražská Sparta.

Aktuální pozice: 6.



Dorostenci

Uplynulé období

Devět dní před Vánoci sehrál dorost doposud poslední duel ELIOD extraligy dorostu. Nevydařil se mu podle představ. Ačkoliv na půdě Litvínova zvítězil střelecky 36:24, na góly Plzeň padla jasně 1:5. Nakonec vybojovala alespoň bod v nadstavbové části. Indiáni si spravili chuť 30.12., kdy sehráli přípravný turnaj v Třemošné. Porazili domácí výběr (4:1), České Budějovice stejným výsledkem a na závěr i Mladou Boleslav (7:1). Stali se tak jasným vítězem třemošenského turnaje.

Tento týden

Zajímavý dvojboj čeká Škodovku tento víkend. V sobotu v 16:00 vyjedou na led Bílých Tygrů Liberec a stejný soupeř přijede na západ Čech o den později. Duel v Home Monitoring Aréně startuje v neděli v pravé poledne. Indiáni to nebudou mít vůbec jednoduché, Severočeši totiž vedou šestičlennou skupinku.

Aktuální pozice: 6.



Třídy

Sedmáci za sebou mají skvělé turnaje ve švýcarském Klotenu a Curychu, oba turnaje opanovali, prohráli pouze jediný duel. Nyní je čeká další boj v dlouhodobé soutěži. Stejně jako pátá třída vyzvou Sušici, a to v sobotu po jedné hodině na malé plzeňské hale. Osmou třídu v neděli čeká v Home Monitoring Aréně přípravný duel proti Hvězdě Praha.