Pozvánka na zápasy mládežníků

Mládež po reprezentační přestávce zavítá na led soupeřů

Po reprezentační přestávce jsou zpět i mládežnické soutěže, juniory, dorostence i třídy čekají těžké duely na hostující půdě. Jak si mladí indiáni povedou a jak se jim vydařily poslední zápasy?

Junioři

Uplynulé období

Šest výher z posledních sedmi zápasů, taková je bilance juniorů, která se zlepšila po dvou parádních ofenzivních představeních ještě před reprezentační přestávkou. V Českých Budějovicích zazářil čtyřmi góly a dvěma asistencemi Petr Eret, Škodovka slavila čtyři body za vysokou výhru 9:5. Následně si Plzeň zastřílela i na vyhlášené akademii v Salcburku, tamní Red Bull porazila 7:4, bonusový bod tentokrát brali domácí.

Tento týden

Juniorka zakončí sérii pěti venkovních duelů. Nejprve zavítá na led šestého celku tabulky, kterým jsou Pardubice, duel zde startuje ve čtvrtek v 18:00. Následně pak Plzeň čeká v sobotu od 16:00 těžký souboj v Praze proti suverénně vedoucí Spartě.

Aktuální pozice: 3.



Dorostenci

Uplynulé období

Rovněž dorost sehrál poslední duely ještě před reprezentační přestávkou, nejprve doma s Mountfieldem Hradec Králové padl 1:4, ale zvítězil alespoň v nadstavbě, následně si v sobotu 2.2. spravil chuť a Slavii přestřílel 6:3.

Tento týden

Indiány čekají další dva venkovní zápasy. Ve čtvrtek od 17:30 se budou moci už téměř dotáhnout na čtvrtý v tabulce Litvínov, o víkendu pak sehrají dohrávku na Kladně proti vedoucím Rytířům. Duel na půdě Středočechů startuje v sobotu ve 12:00.

Aktuální pozice: 6.



Třídy

Osmá třída za sebou má těsnou prohru 2:3 s Táborem, šesťáci se stejným soupeřem remizovali 1:1, nyní obě třídy čekají venkovní duel, v neděli zavítají na půdu Českých Budějovic. To sedmáci i páťáci slavili v Klatovech výhru, v neděli se představí na domažlickém ledě.