Pozvánka na zápasy mládežníků

Mládežníky čekají těžké duely na ledech soupeřů

Zatímco minulý týden se na domácím ledě představila juniorka, dorost i mnohé třídy, tento týden budou mladí indiáni hrát výhradně na venkovní půdě.

Junioři

Uplynulé období

První duel minulého týdne zvládla juniorka na jedničku. Proti Pardubicím nedostala ani gól a zvítězila 3:0, jen v nadstavbě brali bonusový bod Východočeši. Druhý domácí zápas nabídl pořádnou přestřelku se Spartou. Indiánům ovšem utekla první třetina, kterou prohráli 1:5, konečný výsledek zní z plzeňského pohledu 4:7 a všechny body pro Pražany.

Tento týden

Po čtyřech domácích zápasech v řadě tentokrát juniory čekají čtyři venkovní utkání. Tento týden odehrají dvě, ale ušetří si část cestování, jelikož to jsou duely ve velmi podobné lokaci. V pátek od 17:00 odehrají duel v Ostravě proti Vítkovicím, poté se přesunou do nedalekého Třince, kde se představí v sobotu ve 12:00.

Aktuální pozice: 7.



Dorostenci

Uplynulé období

Dorost za sebou má dvojzápas s vedoucím Libercem a nevedl si vůbec špatně! Vybojoval čtyři body, soupeř tři. Bílí Tygři uspěli v kvalitním utkání na domácí půdě, když vydolovali výhru 5:4 v prodloužení. V Home Monitoring už se radovali Západočeši, kteří nastříleli půltucet branek a zvítězili 6:3, Liberec bral jen bod za výhru v nadstavbových nájezdech.

Tento týden

Stejně jako junioři, i dorostence čekají tento týden dva venkovní duely. Ve čtvrtek v 17:30 zavítají na půdu třetího Hradce Králové. O dva dny později je čeká soused v tabulce, šestá Slavia, která má ovšem stejně bodů jako Západočeši. Duel v Praze startuje v sobotu ve 12:00.

Aktuální pozice: 5.



Třídy

Šesťáci si minulý týden zahráli přípravný turnaj v Litoměřicích, kde v konkurenci domácích, Liberce, Neratovic a Loun skončili druzí! Tento týden se znovu představí v dlouhodobé soutěži, stejně jako osmáci v sobotu vyjedou na třemošenský led a pokusí se ovládnout toto malé západočeské derby. Sedmáci i páťáci v sobotu nadělovali Sušici, když sedmá třída zvítězila 8:0 a pátá dokonce 18:2! Tyto dvě třídy nyní čeká rovněž v sobotu duel na ledě Příbrami. Páťáci se poté představí i doma,v neděli do plzeňské Home Monitoring Arény přijede Spartak Žebrák, duel startuje ve 12:30.