Hokej pokračuje

Nejvyšší hokejová liga pokračuje bez přerušení

Plzeň - Jak dnes uvedl Český hokej na svém webu, ​nejvyšší hokejová soutěž Tipsport extraliga bude pokračovat bez přerušení, podle schváleného rozpisu. Vedení Českého hokeje, který je řídícím orgánem soutěže, stanovisko, na kterém se domluvila mimořádná valná hromada Asociace profesionálních klubů ledního hokeje, přivítalo.

„Chci ocenit, že jednání klubů bylo věcné, bez zbytečných emocí a že se dokázaly domluvit na dalším postupu,“ uvedl prezident Českého hokeje Tomáš Král. „Určitě k tomu přispěla i přítomnost předsedy Národní sportovní agentury Milana Hniličky, který seznámil zástupce klubů s přípravou programu, který by jim měl ztráty vzniklé z důvodu mimořádných opatření částečně kompenzovat. Vítám rovněž iniciativu společnosti BPA sport marketing, díky které budou moci držitelé permanentek, kteří se na zimní stadióny kvůli omezením nedostanou, zápasy měsíc zdarma sledovat na HokejkaTV.cz.“

Tipsport extraliga tak bude pokračovat bez přerušení, podle původního rozpisu, s výjimkou zápasů mužstev, ve kterých byla nařízena karanténní opatření. V jejich případně bude vedení soutěže postupovat podle pravidel schválených před sezónou v Herním řádu TELH.

Bližší informace k bezplatnému sledování HokejkaTV.cz pro klubové permanentkáře naleznou fanoušci na webech svých klubů v nejbližších dnech. Všichni ostatní mohou nadále podpořit svůj klub zakoupením denního nebo týdenního předplatného na HokejkaTV.cz, jehož výtěžek jde klubům TELH jakožto náhrada za chybějící vstupné.

Indiáni se v pátek představí před svými fanoušky v duelu s Mladou Boleslaví, v neděli by měli cestovat do Litvínova a v úterý je čeká střetnutí s Českými Budějovicemi.