Prodejní středa

Nenechte si ujít Jakuba Poura a Matyáše Kantnera při únorové prodejní středě!

Plzeň - Přijďte se vyzbrojit na nadcházející play–off do klubového fanshopu! Ve středu 27.února od 16:00 – 18:00 přijdou prodávat hokejové suvenýry naši mladí indiáni - útočníci Jakub Pour a Matyáš Kantner.

Dvacetiletý účastník posledního MS hráčů do 20 let Jakub Pour v této sezoně zaznamenal 27 extraligových startů, v nichž nasbíral 6 gólů. Kromě toho dvakrát pomohl juniorům Plzně a 16 zápasů sehrál za Litoměřice. Jeho jméno je v posledních dnech často skloňováno. Jakub totiž nastupuje po boku útočných es Jana Kováře a Milana Gulaše, kteří si spolupráci s ním pochvalují. „Myslím, že velmi dobře pochopil svou úlohu. Je šikovný, má skvělou střelu,“ hlásí Milan Gulaš.

Když trenér zakřičí, je vždy první na ráně. Dvacetiletý dlouhán Matyáš Kantner letos v extralize zasáhl do 37 zápasů, zapsal v nich devět bodů za čtyři góly a pět asistencí. Dalších devět utkání pak přidal v Chance lize v barvách Litoměřic a Jihlavy s totožnou bilancí čtyř branek a tří nahrávek. Na první gól v sezóně čekal až do 4. prosince, kdy v krkolomné pozici skóroval v Lize mistrů na ledě švédského Skelleftea. Na ten v extralize ještě o měsíc déle... Teď už má Matyáš Kantner, útočník hokejové Plzně, zlé časy za sebou. „Také jsem si po Spartě vyslechl, že se nějak měním. Že ty předchozí góly jsem dal vždycky až za rozhodnutého stavu a nic už neřešily,“ usmívá se Matyáš.

Tímto bychom vás rádi pozvali na prodejní středu 27. února 2019, od 16:00 – 18:00. Přijďte se podívat, jak to půjde za prodejním pultem našim mladým střelcům.

Fanshop si tentokrát připravil pro kluky velkou výzvu. Ve středu se totiž pojede dámská jízda… Plzeňští fešáci budou prodávat dámská trička 1 + 1 zdarma. A tak, dámy, neváhejte a využijte této výjimečné nabídky!

Těší se na vás Matyáš Kantner a Jakub Pour!