Odklad utkání

Opět to nevyjde! Dorost odkládá první zápas extraligy

Plzeň - Mladí indiáni se dnes měli představit na ledě Hvězdy Prahy od 16:15 hod., z důvodu nemoci COVID-19 v domácím mužstvu je ale duel odložen.

Indiáni o tom ví sami hodně. Během letní přípravy museli dvakrát do domácí karantény, stihli tak odehrát pouze čtyři přátelská utkání. I tak se ale hodlali dnes vydat vstříc prvním extraligovým bojům, nakonec bude i tato premiéra odložena.  

„Ti, co prošli dvěma testy negativně, se vrátili do procesu, nějací kluci ještě odpadli. Nám zůstalo patnáct hráčů, plus dva gólmani. Ale do týdne bychom měli být kompletní. Začali jsme trénovat v pondělí, následně hned dvoufázově, není na co čekat, brzy jdeme do boje,“ říká odhodlaně trenér Petr Kořínek a dodává: „Byli jsme devět dní bez ledu, ale před tím jsme zase trénovali hodně. Kluci jsou mladí, věřím, že se s tím poperou!“

Start soutěže se jim tak odložil o dva dny, ostrý duel je tak na pořadu dne v sobotu 19. září od 13:00 v derby na ledě Karlových Varů. Doma se mladí šikulové představí příští týden ve čtvrtek proti Třemošné.