Sezóna 5. třídy

Páťáci v nedohrané soutěži završili sezónu 2019/2020 třetí

Plzeň - Celosvětová pandemie Coronaviru zasáhla i Českou republiku, před branami pomyslného finále sezóny tak zůstali i páťáci.

Mladé pušky nastupovaly v soutěži 5. tříd Plzeňského kraje a soupeři jim byli Wolves, Třemošná, Klatovy, Rokycany, Domažlice a Tachov. Systém byl každý s každým dvakrát doma i venku, celkem tedy na hráče čekalo čtyřiadvacet duelů. 

Tým Milana Voláka, Daniela Dědiče a Pavla Vostřáka začal soutěž nezdarem s Třemošnou, když rychle pohrával 0:3. Přišlo ovšem probuzení a snížení na 2:3. Meteor si ale již duel pohlídal a zvítězil 7:4. Následně již modrobílí prokázali svou sílu, zvítězili v Klatovech 11:4, doma s Rokycany 19:2 a poté remizovali s lídrem Wolves. Byla to jediná ze dvou ztrát tohoto týmu v celé soutěži! 

Ve druhé a třetí čtvrtině shodně ovládli všechny duely, padli vždy pouze s Třemošnou a Vlky. Přesně před startem té závěrečné byla soutěž ukončena. V průběžné tabulce tak skončili indiáni třetí za svými dvěma pokořiteli a daleko před Klatovy, Rokycany, Domažlicemi a Tachovem.

Více o sezóně páté třídy ZDE!