Plzeňské týmy v play-off

Plzeňská jízda startuje, všechny týmy ve vyřazovací fázi!

Indiáni září po všech stránkách, spolu s Vítkovicemi je Plzeň jediným výběrem, kde se do play-off dostalo "áčko", junioři, dorostenci a zároveň se 8. třída kvalifikovala na MČR. Podívejte se na program a vývoj sérií u A-týmu i mládežníků.

A-tým

Úvod série

Souboj třetího a šestého celku po základní části startuje v Home Monitoring Aréně, první duel je na programu v pondělí v 19:00! Jak je známo, v play-off není na odpočinek čas, druhý domácí zápas odehraje Plzeň s Olomoucí hned následující den v úterý od 17:00. Následně se série přesune na led Kohoutů. Třetí utkání série je na programu v pátek v 17:00, čtvrté pak ve stejný čas v sobotu. Jak se indiánům povede vstup do vyřazovací fáze?

Aktuální stav série: 0:0 (série hraná na čtyři vítězná utkání)


Junioři

Postup do play-off

Juniorka v klíčové nadstavbové skupině předvedla výborné výkony a vybojovala si postup z prvního místa, přitom před posledním týdnem ještě neměla nic jistého. Indiáni si ovšem postup zajistili už ve čtvrtek výhrou na ledě brněnské Komety, kde slavili tři body za vítězství 5:2. První místo Západočeši získali sobotním duelem se Vsetínem, který udolali 3:2 po nájezdech.

Úvod série

Jelikož Plzeň nasbírala v nadstavbě vůbec nejvíce bodů a Vsetín z postupujících celků naopak nejméně, potkají se tito dva soupeři i ve čtvrtfinálové sérii! Hraje se na tři vítězné duely a výhodu domácího prostředí při potenciálním rozhodujícím duelu mají indiáni. Série rovněž startuje na západě Čech, a to už v úterý od 12:30. Druhý duel je na programu hned o den později ve středu od 17:00, oba zápasy se hrají v Home Monitoring Aréně. Následně se série přesune na vsetínský led, kde se bude hrát v sobotu od 15:30. Pokud čtvrtfinále nebude rozhodnuté na tři utkání, čtvrtý zápas se bude hrát znovu na Moravě v neděli, případný pátý duel je na programu v úterý v Plzni.

Aktuální stav série: 0:0 (série hraná na tři vítězná utkání)


Dorostenci

Vývoj série

Mladí indiáni vstoupili do čtvrtfinálové série hrané na dva vítězné duely na jedničku. Na severu Čech sice po první třetině prohrávali 0:1, ale ve druhé části začali tahat za delší konec provazu, prosadili se hned čtyřikrát a nakonec také 4:1 zvítězili.

Pokračování série

Série zamíří na západ Čech. První mečbol Škodovka může využít již v úterý ve 13:00, kdy je na programu druhý zápas, který se odehraje na malé hale. Jestli se Plzni nepodaří ukončit sérii v tomto utkání, rozhodující souboj proběhne v Home Monitoring Aréně ve středu od 13:30.

Aktuální stav série: 1:0 (série hraná na dvě vítězná utkání)


Osmá třída

Program finále MČR

Osmáci uspěli v dlouhodobé soutěži a kvalifikovali se na mistrovství republiky! Ovládli svou západočeskou skupinu a jsou mezi nejlepší šestkou. Klíčový finálový turnaj se odehraje v Ostravě od 27. do 31. března a indiáni na něm vyzvou Litvínov, Kometu Brno, Spartu a Vítkovice. Poslední soupeř zatím není znám, nejspíše to však bude Mladá Boleslav.