Ohlasy Litvínov

Po dvou super zápasech nám to dnes nevyšlo, mrzí Adama Jánošíka

Litvínov – Dvě domácí výhry se silnými soupeři zůstaly zapomenuty, v Litvínově se na ně navázat nepodařilo a indiáni se z výjezdu na led soupeře znovu vracejí bez bodu.

„Samozřejmě mě mrzí porážka. Doma jsme odehráli dva super zápasy s těžkými soupeři, dnes nám to bohužel nevyšlo, nedá se nic dělat,“ hodnotil duel Adam Jánošík, který teprve v minulém týdnu do Plzně zamířil právě z Litvínova. Velkou vědu ale z porážky nedělá. „Ještě bude těch důležitých střetnutí dost, na to se musíme připravit,“ burcuje.

A mohl si vůbec užít návrat na místo, které tak dobře zná? „Tak bylo to trošku specifické, fanoušci i po utkání vyvolávali moje jméno, to bylo příjemné,“ popisoval trošku speciální zápas slovenský obránce. „Ale během utkání jsem se snažil maximálně pracovat pro tým, kde hraju teď, a odvést co nejlepší práci.“ Ani to však nestačilo, s Litvínovem jsme drželi sice dlouho krok, góly v závěru druhé třetiny ale daly domácím tříbrankový náskok a potřebný klid.

V čem byl na ledě Litvínova problém? „Nedokážu teď říct, čím jsme si to prohráli,“ hledal marně důvody hned po konci utkání důrazný obránce. „Litvínovu tam napadaly góly a oni mají takové hráče, že když se jim něco povede, tak se jim pak daří celý zápas. Nedokázali jsme je pak zastavit, bohužel, dnes nám to nevyšlo, ale i takové duely jsou,“ uzavřel hodnocení Jánošík.