BIOTRONIK Praha

Společnost BIOTRONIK zůstává partnerem HC Škoda Plzeň i pro další sezónu

HC Škoda Plzeň s hrdostí hlásí významný podpis na poli partnerském. I pro následující sezónu 2020/21 podpoří indiány mezi hlavními partnery společnost BIOTRONIK.

BIOTRONIK Praha, spol. s r. o. podporuje modrobílý hokej již řadu let. Spolupráce začala v roce 2012 a hned následující sezónu se podařilo indiánům vybojovat vysněný titul. Následně se rozběhla i dlouhodobá významná spolupráce pro další ročníky.

Domácí aréna hokejové Plzně dokonce nesla několik let jméno Home Monitoring Aréna, tedy po klíčovém produktu společnosti BIOTRONIK, který zachraňuje pacienty se srdečním selháním po celém světě.

„Přejeme HC Škoda Plzeň jen to nejlepší do nové sezóny a samozřejmě doufáme v další titul!" uvádí k podpisu smlouvy Petr Větrovský, ředitel Biotroniku.

„Chtěl bych jak svým jménem, tak především jménem klubu poděkovat společnosti BIOTRONIK za skvělou spolupráci, která začíná svůj již devátý rok. Velice si ceníme toho, že se BIOTRONIK v této nejisté době k nám neobrátil zády, ale naopak svou spolupráci s námi prodloužil. To ukazuje velikost společnosti,“ říká generální manažer a jednatel HC Škoda Plzeň Martin Straka.