Plzeňské týmy v play-off

Tento týden se rozhodne, všechny týmy odehrají klíčové zápasy v play-off!

A-tým bojuje o postup do semifinále stejně jako juniorka, kterou čeká rozhodující klání již v úterý. Dorostenci se budou snažit obrátit sérii o postup na finálový turnaj a osmákům startuje pětidenní série s pěti zápasy na mistrovství republiky! Zkrátka velmi nabitý program všech plzeňských výběrů.

A-tým

Vývoj čtvrtfinálové série

Olomouc ukázala, že nic nedá Škodovce zadarmo a na domácím ledě se prezentovala výborným, bojovným výkonem, který ve třetím duelu stačil, Plzeň padla 2:3 v prodloužení. Čtvrtý zápas se hrál dlouho bez branek, nakonec však udeřili indiáni Conor Allen a Petr Straka, Mora sice snížila, ale plzeňskou výhru potvrdil Milan Gulaš. Západočeši s početnou podporou fanoušků nakonec mohli slavit vítězství 3:2 a srovnání série.

Pokračování série

Veledůležitý zápas na západě Čech o to, kdo se ujme vedení v sérii 3:2, se bude hrát již v úterý od 17:00, indiáni proto potřebují vaši veškerou podporu! Na šestý duel série se hokej vrátí opět na Hanou, kde utkání startuje ve čtvrtek v 17:00. Případný rozhodující duel je na programu v sobotu v Plzni.

Aktuální stav série: 2:2 (série hraná na čtyři vítězná utkání)


Junioři

Vývoj čtvrtfinálové série

Vyrovnaná série se Vsetínem nabídla zatím čtyři výsledky o gól, větší drama to skutečně ani být nemůže. A čtyři duely zatím nerozhodly. Škodovka sice nejprve na půdě ROBE zvítězila 4:3, když skóre obrátila dvěma góly v jednom oslabení, ale o den později stejným výsledkem, tedy 3:4, padla. Indiáni sice stáhli dvoubrankové manko, ovšem Vsetín nakonec duel dovedl do vítězného konce a vyhnul se konci sezóny.

Pokračování série

Na programu je už pouze rozhodující zápas. Komu sezóna skončí již nyní a kdo si zahraje o postup do finále? Klíčový duel Plzně se Vsetínem startuje již v úterý ve 12:00 v Home Monitoring Aréně! Pokud máte čas, junioři jistě ocení vaši podporu.

Aktuální stav série: 2:2 (série hraná na tři vítězná utkání)


Dorostenci

Vývoj semifinálové série

V sérii hrané na dvě vítězná utkání není prostor pro špatné vstupy do utkání. Právě úvod zápasu se stal osudným plzeňskému dorostu v úvodním duelu semifinále proti Hradci Králové. Mountfield rozhodl už dvěma góly během čtyř minut, načež vedení nadále navyšoval, až v závěru snižoval na konečných 1:5 Dominik Soukup. Indiánům nepomohla ani střelecká převaha 31:24.

Pokračování série

Dorost musí výrazně zabrat zejména v produktivitě a jestli chce postoupit na finálový turnaj MČR, potřebuje v Hradci Králové dvakrát zvítězit. První duel na půdě Mountfieldu se odehraje již v úterý v 16:00. Případný rozhodující zápas série by začínal ve středu v 17:00.

Aktuální stav série: 0:1 (série hraná na dvě vítězná utkání)


Osmá třída

Program finále MČR

Osmáci uspěli v dlouhodobé soutěži a kvalifikovali se na mistrovství republiky! Ovládli svou západočeskou skupinu a jsou mezi nejlepší šestkou. Klíčový finálový turnaj se odehraje v Ostravě od 27. do 31. března a indiáni na něm postupně den po dni vyzvou Litvínov (středa 18:00), Kometu Brno (čtvrtek 14:30), Spartu (pátek 12:00), Mladou Boleslav (sobota 12:00) a Vítkovice (neděle 8:15). Hraje se tabulkovým systémem, vítězem tedy bude ten tým, který nasbírá z pěti zápasů nejvíce bodů. Držte mladým Plzeňanům na dálku palce!