Výtěžek aukce European Trophy

V aukci originálních dresů z European Trophy bylo vybráno téměř 90 000 korun

V neděli večer byla ukončena aukce originálních hraných dresů HC Škoda Plzeň, v nichž se hokejisté indiánů prezentovali v sezónách 2012/13 a 2013/14 v mezinárodní soutěži European Trophy. Celkový výtěžek aukce je 89 801 Kč.

Památkou s nejvyšší hodnotou se nakonec stal modrý dres Jana Kováře. U této položky jeho nový majitel využil možnosti KOUPIT HNED, díky které cenný suvenýr získal za 12 000 Kč. Druhým nejdražším úlovkem se stal modrý dres Jakuba Jeřábka, který byl vydražen za 5 800 Kč. V prodloužení aukce svedli přihazující rovněž velký souboj i o bílý dres Jana Kováře, ten byl nakonec v aukci vydražen za třetí nejvyšší částku, a sice za 5 550 Kč.

Nejvyšší počet příhozů – 74 – byl k vidění u druhého zmiňovaného dresu obránce Jakuba Jeřábka. U bílého dresu Jana Kováře bylo evidováno celkem 52 příhozů. Položkou s třetím nejvyšší počtem příhozů se pak stal dres Františka Kaberleho, celkem jich bylo 29. Mezi dražiteli byly k vidění velké boje také o originální dresy Ondřeje Kratěny, Nicka Johnsona, Marka Mazance nebo Adama Svobody.

Aukce originálních dresů ze soutěže European Trophy byla další v pořadí, ve které mohli fanoušci získat skvělou památku. Příznivci plzeňského klubu se v průběhu letošního roku mohou těšit na minimálně další dvě aukce zajímavých dresů!