VODÁRNA PLZEŇ a.s.

VODÁRNA PLZEŇ a.s. podpoří HC Škoda Plzeň

Plzeňský hokejový klub s radostí oznamuje důležitý podpis smlouvy.

VODÁRNA PLZEŇ a.s. podpoří v další sezóně 2020/21 dvěma miliony korun HC Škoda Plzeň. Stane se tak partnerem nejen mládeže hokejové Plzně, jak tomu bylo v předchozích letech, ale rovněž také extraligového seniorského A týmu. Celková výše podpory bude mezi oba subjekty rozdělena rovným dílem.

„Této podpory si nesmírně vážíme. Přichází ve stále nejisté době, a o to je cennější,“ říká k podpisu smluv generální manažer a jednatel HC Škoda Plzeň Martin Straka. „Vodárna z pozice velice úspěšné městské firmy prokázala svou velikost, když se rozhodla takto mimořádnou podporou pomoci našemu klubu. Za to bych z celého srdce chtěl představenstvu Vodárny poděkovat!“

Slavnostní podpis smluv VODÁRNY PLZEŇ a.s. s mládeží a seniorským týmem HC Škoda Plzeň proběhl přímo v LOGSPEED CZ Aréně v kanceláři Martina Straky.

„Jsme velmi rádi, že můžeme plzeňskému hokeji pomoci už proto, že působíme ve stejném regionu a vzájemná podpora je logická,“ uvedl generální ředitel VODÁRNY PLZEŇ a.s. Jiří Kozohorský. O podpoře hokejového klubu rozhodlo město, které je akcionářem VODÁRNY PLZEŇ a.s. a zapadá do systému pomoci v době spojené s negativními ekonomickými dopady pandemie Covidu 19.