Informace o pátečním duelu s Mladou Boleslaví

VYPRODÁNO: Maximální kapacita LOGSPEED CZ Arény na zápas proti Mladé Boleslavi naplněna

Výměna vstupenek na zápas proti BK Mladá Boleslav byla zastavena z důvodu naplnění povolené kapacity LOGSPEED CZ Arény.

Aktualizace 25. 9. 2020 13:45

Maximální povolená kapacita LOGSPEED CZ Arény na zápas proti Mladá Boleslavi byla vyprodána, výměna vstupenek je zastavena.

Na dnešním mimořádném jednání Asociace profesionálních klubů bylo rozhodnuto, že Tipsport extraliga pokračuje dle plánu i po omezení počtu diváků na 1000. „Situace je to pro nás velice nepříjemná, protože jsme permanentními vstupenkami vyprodali dosud platnou kapacitu Arény na 3509 diváků. Bohužel nařízení musíme respektovat a pokusit se najít co nejlepší řešení," uvádí Martin Straka, generální manažer HC Škoda Plzeň. Povolená kapacita tedy bude nabídnuta permanentkářům, kteří si oproti své kartě vyzvednou náhradní vstupenku v kanceláři ticketingu LOGSPEED CZ Arény. Výměna bude spuštěna v pátek v 10:00 a ukončena bude až vyprodáním posledního místa.

Chtěl bych se všem fanouškům za tuto nepříjemnou situaci omluvit. Víme, že neexistuje ideální řešení a nejspravedlivější klíč. Nicméně všichni věříme, že nařízení bude platné opravdu jen avizovaných 14 dní a pak se vrátíme zpět na původní počty, se kterými jsme do extraligy vstupovali," pokračuje Martin Straka. „O pokračování extraligy bylo rozhodnuto dnes odpoledne, a proto výměna permanentních karet za jednorázovou vstupenku poběží až zítra. Chápeme, že je to šibeničně krátký termín, a znovu se za to omlouváme. Bohužel čas hrál také v náš neprospěch."

Jak se dostat na utkání 25.9. HC Škoda Plzeň - BK Mladá Boleslav krok po kroku:

Kdo si může speciální vstupenku vyzvednout?

Majitelé permanentních vstupenek 2020/21.

Jaký je klíč k výběru permanentkářů?

Je to jednoduché. Na pokladně bude maximálně možný povolený počet vstupenek. Získají je ti permanentkáři, kteří přijdou dříve. Výměna vstupenek bude ukončena vydáním poslední volné vstupenky. Platí rovnice jedna permanentka = jedna vstupenka, maximální limit je 1 osoba = 4 permanentní vstupenky, tedy 4 jednorázové vstupenky.

Potřebuji speciální vstupenku?

Ano. Vstup na permanentní vstupenku není možný. Je nutné vyzvednout si speciální vstupenku v kanceláři ticketingu v LOGSPEED CZ Aréně. Oproti jedné permanentní vstupence 2020/21 získáváte nárok na jednu vstupenku.

Vstup pouze na permanentní vstupenku není možný! 

Výměna permanentní vstupenky 2020/21 za speciální vstupenku na toto utkání je pochopitelně zdarma.

Budu mít své místo?

Bohužel toto není možné. Dostanete možnost (do vyprodání) si vybrat, zda se chcete usadit na západě či východě haly. Své místo si pak vyberete dle svého uvážení v daném sektoru, místa nejsou daná vstupenkou.

Otevřené sektory: Východ: 101, 102, 112, 113. Západ: 201, 202, 212, 213.

Časový rozpis výměny:

Platí jen do vyprodání uvolněné kapacity! Pozorně sledujte oficiální internetové stránky klubu a sociální sítě!

Pátek 25.9. od 10:00 pouze v kanceláři ticketingu v LOGSPEED CZ Aréně.