7. kolo EHL: CEB - PLZ 3:2

7. kolo EHL: CEB - PLZ 3:2 - Plzeňští gameři po velkém boji prohráli s Motorem

V pondělní podvečer bylo na programu již sedmé kolo druhého ročníku ENYAQ hokejové ligy, na gamerský tým indiánů tentokrát čekalo mužstvo českobudějovického Motoru. Ten nakonec také urval těsnou výhru 3:2 na zápasy.

Banes Motor České Budějovice - HC Škoda Plzeň

3:2
5:6, 5:3, 6:4, 1:4, 4:2

"Tejkyyy" 5:6 "Domin"

"karabina" 5:3 "Phil93"

"Krchy11" 6:4 "Vajdič66"

"Tejkyyy", "karabina" 1:4 "Domin", "Phil93"

"Tejkyyy", "Krchy11" 4:2 "Domin", "Vajdič66"

Banes Motor České Budějovice

Martin "Tejkyyy" Tejček 

Václav "karabina" Karabáček 

Vojtěch "Krchy11" Krcho

HC Škoda Plzeň

Dominik "Domin" Humpál

Filip "Phil93" Strnad

Michal "Vajdič66" Vajda

Statistiky nejsou k dispozici.

komentář

V první utkání jeden versus jeden hráč se utkali jedničkou obou týmu, a sice "Domin" a "Tejkyyy". Souboj ovládl plzeňský gamer, i když to bylo velice těsné. „Utkání bylo vyrovnané podle očekávání," prohlásil Dominik Humpál. V dalších duelech 1v1 neuspěli za tým indiánů "Phil93" ani "Vajdič66".

Oba zbývající zápas 2v2 tak museli Plzeňští vyhrát, což se nakonec nepodařilo.„Dnes určitě rozhodly individuální zápasy, s tím se trápíme od začátku sezóny. Ještě se nám nepodařilo, vyhráli svůj zápas všichni," říká "Domin", který měl proti Českým Budějovicím, kde žije, o motivaci postaráno: „Hrálo se mi proti nim dobře, Budějovice mají kvalitní hráče, takže si myslím, že to byla i kvalitní podívaná."

Modrobílí tak museli překousnout druhou prohru v řadě. S čím jít do dalšího duelu, aby už se opět dalo pomýšlet na návrat na vítěznou vlnu? „Určitě musíme začít vyhrávat všichni své individuální zápasy. Utkání 2 versus 2 nám moc nesedí, celkově je to mód o náhodě," zakončuje "Domin".