13. kolo EHL: PLZ - KVA 2:3

13. kolo EHL: PLZ - KVA 2:3 - Po boji pro plzeňské gamery sezóna skončila

Gameři HC Škoda Plzeň mají za sebou poslední souboj v základní části ENYAQ hokejové ligy, a to proti karlovarské Energii. Závěrečná prohra zapříčinila, že gamerský tým indiánů v letošním ročníku soutěže do play off těsně nepronikne.

HC Škoda Plzeň - HC Energie Karlovy Vary

2:3
6:3, 8:5, 3:6, 1:2, 4:6

"Domin" 6:3 "Kubin"

"Phil93" 8:5 "AlmonCZE"

"Vajdič66" 3:6 "Pepik001"

"Domin", "Phil93" 1:2 "Kubin", "AlmonCZE"

"Domin", "Vajdič66" 4:6 "Kubin", "Pepik001"

HC Škoda Plzeň

Dominik "Domin" Humpál

Filip "Phil93" Strnad

Michal "Vajdič66" Vajda

HC Energie Karlovy Vary

Jakub "Kubin" Černo

Jaroslav "AlmonCZE" Kouba

Josef "Pepik001" Podhola

Statistiky nejsou k dispozici.

komentář

„Dnes jsme hráli s Karlovými Vary o všechno. Potřebovali jsme vyhrát 4:1 na zápasy, abychom si zajistili postup do vyřazovacích bojů. Začali jsme vítězně, já i "Domin“ jsme své zápasy vyhráli. "Vajdič" ten svůj prohrál, tudíž jsme museli vyhrát zbylá dvě utkání 2 versus 2. V těch jsme bohužel neměli štěstí,“ mrzí "Phila93", který bohužel ve své první sezóně, během níž reprezentoval gamerské barvy Plzně, nemůže slavit postup do vyřazovacích soubojů o celkové vítězství v EHL. Filip Strnad záhy ještě dodává: „V obou zápasech jsme byli lepší, ale hraje se na góly. Těch jsme dali méně, takže se musíme rozloučit se sezónou.“

Na závěr došlo také k hodnocení kompletního ročníku. „Celkově sezónu hodnotím jako nevydařenou – naším cílem bylo play off. Selhali jsme. Po skvělém začátku naše forma začala upadat a zbytečně jsme ztráceli body. Já osobně jsem hodně zklamán. Chci za nás, gamery, poděkovat všem v klubu i příznivcům za veškerou podporu. Vážíme si toho. Doufám, že aspoň v reálném hokeji si dojdeme pro titul,“ říká "Phil93".