Aspekta Plzeň

Aspekta vám přináší autogramiádu Dušana Andrašovského i soutěž o výjezd na Spartu!

Plzeň - Fanoušky indiánů čeká poslední domácí duel před venkovním pětizápasem. V pátek třináctého se postaví Tygrům z Liberce a kdo dorazí fandit, můžete si se společností Aspekta Trading zasoutěžit o skvělé ceny!

Společnost ASPEKTA Trading s.r.o. je rodinnou firmou zakládající si na osobním přístupu ke každému zákazníkovi. Autorizovaným prodejem a servisem vozidel se zabývá již bezmála 27 let. Firma byla založena na počátku roku 1990, stala se prvním autorizovaným prodejcem a servisem vozidel Mazda v České republice a od té doby stále zdokonaluje a rozšiřuje své služby. Milníkem se stal rok 1997, kdy se společnost přestěhovala do nově postaveného motoristického areálu na Rokycanské třídě 64 v Plzni.

Další důležitý krok v rozvoji společnosti nastal v červnu roku 2012, kdy se společnost stala autorizovaným prodejcem a servisem vozů značky HYUNDAI v Plzni. Prodejní plocha přes 500m2 dovoluje vystavení celé modelové řady značky Hyundai. Dvoupatrový servis nabízí kompletní služby, tedy mechanickou i klempířskou dílnu a také lakovnu.

A pro fanoušky indiánů si v pátek třináctého října připravila od šestnácti hodin před Home Monitoring Arénou parádní soutěž. Můžete vyhrát výjezd na utkání se Spartou Praha a to včetně dopravy a občerstvení!

Stačí, když na páteční předzápasové akci tipnete jméno hráče, který vstřelí vítězný gól v následujícím utkání proti Liberci. V rámci akce bude probíhat představení nejnovějších vozů Hyundai i30 a i30 kombi za pomoci krásných hostesek a také autogramiáda bývalého hokejového hráče HC Plzeň Dušana Andrašovského. Bližší informace naleznete ZDE!