Indian Patriot

Výherci z programu „Indian Patriot“ si užili oběd s oblíbeným hokejistou, pro oba dva to byl Ondřej Kratěna

Plzeň - Klub Indián Patriot je nedílnou součástí plzeňského hokeje. Je to přímá podpora od nejvěrnějších fanoušků plzeňských indiánů. Je to program, který si může zakoupit každý, kdo fandí plzeňskému hokeji a chce být jeho partnerem. A že klub potřebuje partnery, to si nemusíme říkat. Mít či nemít partnery, je dnes spíš otázkou být, či nebýt. Hokej v Plzni podporují všichni ti, kteří přichází se vstupenkou na každý zápas, ale i celá řada firem, město i kraj. Indiánští patrioti jsou ty nejvěrnější a patří jim za to velký dík.

Za symbolickou cenu 1929 Kč získává patriot dárky z limitovaných edicí, přednostní informační servis, ale hlavně nevšední zážitky s hráči klubu.

Jeden z nevšedních zážitků si mohli užít i výherci losování o oběd strávený se svým nejoblíbenějším hokejistou, Tereza Vojvodíková a Aleš Januš. Volba obou patriotů padla jednoznačně na Ondřeje Kratěnu. Na společném obědě se sešli v restauraci Dolce Vita v Prešovské ulici v Plzni.

Zeptali jsme se Terezy, proč právě Ondra? “Ondra je pro mě velká hokejová osobnost, ten co dokáže povzbudit ostatní. Stmeluje kluky k sobě. To se mi na něm líbí. Holky ve škole mi říkaly, proč sis nevybrala třeba Dominika Kubalíka, nebo někoho mladšího, ale já jsem jim říkala proč? S těma můžu jít třeba někdy na pivo, ale Ondra, toho jen tak někde nepotkám, ten je pro mě cennější. Chodili jsme na hokej i loňskou sezonu, kdy se tolik indiánům nedařilo a bylo vidět, jak Ondra klukům pomáhá," s viditelnou úctou odpovídá Tereza.

Aleši stejná otázka i pro Tebe? „Pro mě je Ondra pan hráč, pan kapitán, který nás vždycky držel v dobrém i zlém, takže pro mě je to takové poděkování k němu za ten loňský rok, kdy opravdu tu Plzeň držel, aspoň z mého pohledu fanouška. On když řekne v kabině těm mladým klukům, pojďte kluci, já makám na 120%, makejte taky, tak se to prostě zvedne,“ líčí svůj pohled Aleš.

„Tohle je moc krásné slyšet, ale ono je to hrozně složité, loni byla opravdu moc těžká sezona, my už jsme nevěděli kudy kam, letos je to úplně jiné. Vidím to také, když mám teď „bohužel“ možnost sedět v hledišti. Vnímám tu úžasnou atmosféru na stadionu, jak se lidé baví, jak je hokej baví." „Ono vzít tehdy kapitánství po Martinovi, byla hodně složitá věc, protože on je ta osobnost, on je ten šéf, já jsem s tím ten první rok hodně bojoval. Ať jsem chtěl nebo nechtěl, těžké to bylo, věděl jsem, že to lidé budou srovnávat,“ popisuje Ondřej Kratěna svůj první rok kapitánství v indiánském dresu.

Sám hráč vyprávěl o svých začátcích ve Vsetíně a svém dlouholetém působení na Spartě i o hráčích v Plzni, které tu za sedmiletém působení poznal. Patrioti se dozvěděli o jeho hokejových začátcích, o tom, jak vnímal, jestli je, nebo není talentované dítě, o velkém drilu, podpoře rodičů a také třeba o tom, že není povaha na mediální prostředí, novináře a focení. Probíralo se i to, jak je důležité, aby fanoušci fandili slušně a na stadion mohlo díky tomu navštěvovat více dětí.

Velmi pohodová a příjemně strávena hodina a půl s Ondrou a s oběma patrioty utekla jako voda. Na závěr přišel za Terezkou i bráška, pětiletý Jiříček Vojvodík, který je také právoplatným patriotem. Připravil pro Ondru dárek, protože nevěděl, zda ho díky hodině plavání stihne. A stihnul, s plamínky v očích si povídal se svým oblíbeným hráčem, předal mu svoje připravené dárečky a poprosil o podepsání hokejový dresů.

Velké díky patří oběma patriotům, malému Jiříčkovi a také Ondrovi za krásně strávený společný oběd!

Pokud vás toto malé nakouknutí do nevšedních zážitků patriotů zaujalo, neváhejte a podpořte svůj srdcový tým. Indian Patriot je v prodeji po celou sezónu v místnosti Ticketingu u hlavního vchodu do Home Monitoring Arény.

FOTOGALERIE ZDE!