Indian Patriot

Tomáš Vlasák losoval jednoho z patriotů, který příští zápas stráví ve VIP prostorech Home Monitoring Arény

Plzeň - Dnes se před utkáním s Libercem losoval z členů klubu INDIAN PATRIOT výherce, který stráví příští utkání ve VIP prostorech Home Monitoring Arény. Šťastným výhercem je pan Ondřej Kopáček.

Program INDIAN PATRIOT je určen všem fanouškům, kteří chtějí být součástí indiánů, žít s nimi v co nejužším kontaktu, získat nevšední zážitky a zároveň pěkné dárky z limitovaných edicí.

Program INDIAN PATRIOT je určený všem fanouškům plzeňského klubu, kterým nestačí jen fandit, ale chtějí se svým klubem i částečně žít. „Snažili jsme se program oproti loňskému roku obohatit, a to především o zážitky. Z ohlasů fanoušků víme, že ty jsou pro ně nejcennější,“ uvedl generální manažer a jednatel klubu Martin Straka.

Výhody, které může INDIAN PATRIOT během sezóny využít, však nejsou pouze v podobě různých setkání a zážitků, ale týkají se i slev ve fanshopu HC Škoda Plzeň.

Patrioti získají i sady fotek hráčů s podpisy, limitované edice triček a přednostní informační servis. „V uplynulém ročníku byl počet členů 72. Věříme, že letos se počet patriotů ještě zvýší. Díky fanouškům cítíme podporu a pak se i lépe bojuje na ledě,“ říká dále Martin Straka.

Plzeňští fanoušci jsou nedílnou součástí indiánského příběhu. Klub zachovával i letos symbolickou cenu programu 1929,- Kč, aby patriotů mohlo být co nejvíce. Program INDIAN PATRIOT můžete také darovat formou dárkového poukazu.

Prodej byl zahájen 1. 6. 2017. Členství v klubu INDIAN PATRIOT lze zakoupit v kanceláři ticketingu u hlavního vchodu do Home Monitoring Arény.