ASPEKTA PLZEŇ

Společnost Aspekta vzala fanoušky na Spartu!

Plzeň - Během posledního domácím duelu - v pátek třinácté proti Liberci - jste se společní Aspekta mohli soutěžit o výjezd na utkání se Spartou Praha a to včetně dopravy a občerstvení.

V rámci akce probíhalo představení nejnovějších vozů Hyundai i30 a i30 kombi za pomoci krásných hostesek a také autogramiáda bývalého hokejového hráče HC Plzeň Dušana Andrašovského.

Fanoušci indiánů před zápasem s Tygry navíc tipovali jméno střelce vítězné trefy. Ze správných tipů poté byli vylosováni tři výherci, kteří obdrželi pro dvě osoby výjezd na zápas proti HC Sparta Praha s Dušanem Andrašovským, současným fleetovým specialistou. Každý jel s řidičem luxusním vozem Hyundai, výhra zahrnovala i občerstvení. Radovali se paní Štěchová, Sýkorová a pan Nohava.

"Akce se velmi povedla, fanoušci byli spokojeni. Vyrazili jsme vozy Hyundai i40 kombi a SantaFe. Servis včetně občerstvení byl pro výherce příjemným zpestřením a třešinkou na dortu byla samozřejmě výhra našeho týmu," popisuje Vendula Vítovcová, obchodní ředitelka a jednatelka společnosti.