Setkání mistrů

Hokejoví mistři světa přivezou pohár do Plzně, setkejte se s nimi v Plzeňském Prazdroji!

Čeští hokejisté vybojovali po čtrnácti letech titul mistrů světa, plzeňská veřejnost nyní bude mít jedinečnou šanci setkat se s mistry na nádvoří Plzeňského Prazdroje.

Svěřenci Radima Rulíka 26. května porazili ve finále v pražské O2 aréně Švýcarsko 2:0, čímž mohly naplno vypuknout velkolepé oslavy. Česko po 39 letech získalo zlaté medaile na domácím šampionátu! V kádru byla i plzeňská stopa, se kterou se budou moci plzeňští fanoušci potkat.

  • Ve středu, 3. července 2024
  • Na nádvoří Plzeňského Prazdroje
  • Program začíná v 17:00
  • Těšit se můžete na mistrovský pohár, zlaté medaile, či podpisové karty mistrů. Nebude chybět ani doprovodný program za účasti moderátora s bonusem koupi nové permanentky na novou sezónu.
  • Vstup ZDARMA

Dorazí plzeňská zlatá parta. Očekávat můžete Davida Špačka, Dominika Kubalíka, Petra Šulana a Adama Havla.

David Špaček, syn legendárního obránce Jaroslava Špačka, byl nejmladším členem týmu, avšak na ledě to vůbec nebylo znát. Na mistrovství si připsal hned pět asistencí, ta nejdůležitější přišla ve čtvrtfinále proti Spojeným státům, když jeho prudkou ránu tečoval do sítě Pavel Zacha. Češi díky této brance vyhráli 1:0 a mohli se těšit na boje o medaili.

O sedm let starší Dominik Kubalík měl naopak na starosti ofenzivu českého celku. Během deseti zápasů vstřelil pět branek, další tři následně připravil. Plzeňský odchovanec zazářil zejména v semifinále proti Švédsku, když se pod vítězstvím 7:3 podepsal třemi body (2+1). Ve finále poté zapsal asistenci na pojišťovací trefu Davida Kampfa do prázdné brány.

Plzeňská stopa ovšem nebyla pouze na ledě. Hráči podávají dobré výkony, když je o ně skvěle postaráno. To měli na svědomí - kustod Petr Šulan, fyzioterapeut Adam Havel a Plzni dobře známý masér Zdeněk Šmíd.

Setkání s mistry společně připravují HC Škoda Plzeň, Město Plzeň a Plzeňský Prazdroj.

Na všechny se srdečně těšíme!

Událost naleznete ZDE

Foto: Jakub Knap