Vyjádření klubu k odložení utkání 29. kola extraligy

Dnes v pátek 22. 12. jsme se chtěli společně potkat s fanoušky, partnery a soupeři v LOGSPEED CZ Aréně a užít si krásný předvánoční večer. To co se stalo ve čtvrtek v Praze, ale rychle změnilo naše plány.

Stačila chvíle, abychom si všichni uvědomili, že jsou mnohem důležitější věci než sportovní utkání. Nemůžeme dnes nastoupit, protože není možné mít radost z našeho krásného sportu. Otázka, kdy se utkání odehraje nyní rozhodně není na místě.

V předvánočním čase, kdy se všichni těšíme na rodinné návštěvy stačí chvíle, aby se vše změnilo ve strach a hrůzu. Buďme na sebe všichni opatrní, chovejme se k sobě slušně a važme si každého dne. Právě v těchto chvílích si všichni uvědomujeme, že jsou na světě mnohem důležitější věci.

Představenstvo klubu, zaměstnanci, hráči a celý realizační tým vyjadřují všem pozůstalým upřímnou soustrast a přejí dostatek sil při zvládání této těžké situace.

Rádi bychom požádali všechny fanoušky, kteří si zakoupili vstupenku o trpělivost. V následujících dnech budeme řešit organizační věci, včetně uplatnění těchto zakoupených vstupenek.

Za celý klub HC ŠKODA PLZEŇ
Martin Straka, Jan Šmucler a Miroslav Bláha