Marek Soukup

Útočník Marek Soukup nenastoupí do sezóny kvůli zranění z dopravní nehody

S lítostí oznamujeme, že útočník Marek Soukup nebude schopen nastoupit do nadcházející sezóny z důvodu vážného zranění, které utrpěl při nedávné dopravní nehodě.

Marek byl převezen do nemocnice, kde podstoupil nezbytné lékařské ošetření a nyní je již mimo ohrožení života. Nadále však zůstává v péči lékařů.

Potýká se s těžkými zraněními, které bohužel vyžadují delší dobu rekonvalescence. Přestože situace je pro nás všechny velmi náročná, hlavní prioritou je nyní jeho zdravotní stav.

"Všem v klubu je velice líto, co se Márovi přihodilo. Je to důležitý člen našeho týmu a jeho nepřítomnost bude citelná. Sport však v tomto musí stranou a jsme odhodláni poskytnout jak Markovi, tak jeho rodině veškerou potřebnou podporu, aby se mohl co nejdříve zotavit do plného zdraví," uvedl generální manažer klubu Martin Straka.

Přejeme brzké uzdravení všem zúčastněným v dopravní nehodě. Děkujeme lékařům FN Lochotín Plzeň za skvěle odvedenou práci a fanouškům za jejich pochopení a podporu v tomto náročném období. Klub i Markova rodina prosí o respektování jejich soukromí v této těžké době.

HC Škoda Plzeň