První domácí zápas

Zahajme společně novou sezónu! První zápas s Litvínovem bude s doprovodným programem

Start extraligové sezóny již klepe na dveře, a jak je naší tradicí, otevřeme je společně s vámi a s bohatým doprovodným programem!

První zápas ostré sezóny se nezadržitelně blíží a my doufáme, že stejně s námi netrpělivě odpočítáváte poslední dny do jeho úvodní buly. A že jste vybaveni na nadcházející ročník permanentní vstupenkou. Kdyby náhodou ne, stále to můžete napravit, prodej nadále běží.

Škoda Plzeň sehraje první domácí zápas v pátek 20. září od 17:30 s Litvínovem a naši skvělí fanoušci se mohou těšit na předzápasový doprovodný program před LOGSPEED CZ Arénou. Budou mít vyžití jako dospělí, tak děti, a my budeme moc rádi, pokud si s námi přijdete užít krásné hokejové odpoledne.

Předzápasový program startuje už v 15:30, kdy vypukne velká VZP soutěžní fan zóna. Těšit se můžete na soutěže v přesnosti střelby na hokejovou branku a hokejové vědomostní kvízy. Každý účastník navíc dostane drobnou cenu za účast. O druhé přestávce vylosujeme ve stánku tři výherce z dospělých a tři z dětí o dárkové tašky se sportovními doplňky.

V 17:30 vypukne samotné utkání, celý plzeňský kádr se již těší na nefalšovanou modrobílou atmosféru. Litvínovu máme z loňského předkola rozhodně co vracet!

Fanoušci se mohou těšit i na jedno velké překvapení, na ledem je totiž nainstalovaná nová multimediální kostka. "Sport má mou plnou podporu. Moc rád jsem proto vyhověl požadavku hokejových indiánů, kteří nás jako vlastníka zimního stadionu požádali o novou multimediální kostku. Díky lepšímu displeji se zvýší komfort hráčů, časoměřičů, rozhodčích a já pevně věřím, že tím potěšíme i hokejové fanoušky,“ říká plzeňský primátor Roman Zarzycký, který má sportovní infrastrukturu v resortní kompetenci.

Zápasem ale z daleka nic nekončí, ihned po utkání bude doprovodný program pokračovat! Společně vyčkáme na příchod kompletního A týmu, který se vám všem ve velké autogramiádě podepíše. Přichystané pro vás máme pochopitelně podpisové karty v novém, neokoukaném designu.