Zranění

Aktuální informace ke zranění Miroslava Indráka a Ondřeje Rohlíka

Vážení plzeňští fanoušci, přinášíme vám aktuální informace ohledně zdravotního stavu dvou plzeňských útočníků - Miroslava Indráka a Ondřeje Rohlíka.

Miroslav Indrák, plzeňský odchovanec, který se na západ Čech vrátil před loňskou sezónou nebude na začátek letošní sezóny vzpomínat v dobrém. Hned v úvodním zápase si totiž ve Vítkovicích přivodil těžké zranění v dolní části těla a sezóna pro něho bohužel předčasně skončila. Míru nyní čeká operace a dlouhá rekonvalescence.

Indrák v letošní sezóně pomýšlel na metu 500 zápasů v nejvyšší soutěži, zatím jich má 483, na nějaký čas nicméně další nepřidá. V extraligové kariéře má forvard Škody zajímavě vyrovnanou statistiku, vstřelil 107 branek a 105 jich připravil.

Ondřej Rohlík pro změnu nedohrál úterní utkání proti Spartě, když byl na plzeňském stadionu v polovině duelu odvážen na nosíkách rovnou do nemocnice.

Útočník Škody přišel do kádru indiánů před letošní sezónou z Pardubic, věřil ve větší herní vytížení, které se mu dostávalo. V zápase proti Mladé Boleslavi vstřelil jedinou branku plzeňského celku. Třiadvacetiletý hráč odehrál v Tipsport extralize 137 zápasů, ve kterých posbíral 26 bodů (13+13). Plzeňský forvard si taktéž přivodil zranění v dolní části těla, doba léčby se však odhaduje na jeden měsíc.