Malý a Velký Indián

Kemp Malý a Velký indián se vydařil na výbornou

Minulý týden se u nás uskutečnil každoroční hokejový kemp Malý a Velký indián, letos s rekordní účastí.

Celkem se našich kempů zúčastnilo šedesát dětí, od sedmi do třinácti let. Bohužel jsme se nevyhnuli některým nemocem, ale jsme rádi, že jsme se setkali s vysokým zájmem jak z našeho klubu, tak i z ostatních z Plzeňského kraje.

Kemp probíhal následovně: Podle věku jsme děti rozdělily do dvou skupin, tedy Malý a Velký indián. Každý den jsme absolvovali dva tréninky na ledě a dva tréninky na suchu, které byly rozdělené do více kratších bloků. V rámci suché přípravy jsme využívali víceúčelové hřiště, tělocvičnu a střelnici.

Pro děti jsme připravili kompletní stravování. Každý den jsme začali společnou snídaní v prostorách VIP Gold, která probíhala formou švédských stolů, takže si každý přišel na své. Na obědy a večeře jsme chodili na stejné místo. Děti dostávaly dopolední a odpolední svačiny v podobě ovoce, tyčinek nebo jogurtů, které si snědli vždy mezi tréninky.

Aby to nebylo jen o tréninku, zpestřili jsme si náročný týden prohlídkou šatny A týmu nebo hlavní halou Logspeed CZ arény. Největší úspěch mělo setkání s mistrem světa Davidem Špačkem. Ten byl téměř hodinu obklopen dětmi, rozdal spoustu podpisů a došlo i na společné focení. Tímto Davidovi děkujeme, že si na nás během své přípravy na novou sezónu udělal čas.

Rádi bychom poděkovali také vám, rodičům. Doufáme, že jste si od svých dětí trochu odpočinuli, že se všem dětem akce líbila a věříme, že se opět setkáme příští rok.

Mgr. Štěpán Hanzlík
Hlavní trenér U11
HC Škoda Plzeň

Více informací o kempu naleznete zde