Mobilní aplikace

HC Škoda Plzeň představuje novou mobilní aplikaci

Od této doby budou moci být plzeňští fanoušci ještě blíže svému klubu. Světlo světa totiž spatřila nová mobilní aplikace HC Škoda Plzeň, která v mnohém pomůže.

Mobilní aplikace HC Škoda Plzeň přináší nové funkce uvolnění a přenechání míst permanentkářů, možnost nákupu vstupenek přímo v aplikaci, možnost importování kalendáře zápasů a akcí indiánů do svého telefonu a veškeré důležité informace na jednom místě. Budete zde moci sledovat i zápasy plzeňských mládežníků. Stáhněte si mobilní aplikaci HC Škoda Plzeň, je dostupná na AppStore i Google Play.

Od této doby vám stačí při cestě na stadion pouze mobilní telefon. Jediné co musí každý na začátek po stáhnutí udělat, je se zaregistrovat a na následném emailu potvrdit aktivační mail.

Majitelé permanentních vstupenek dále mohou uvolnit nebo přenechat své místo jiným fanouškům, pokud zrovna nemohou na zápas dorazit.

  • Nemůžete se některého zápasu zúčastnit? Pošlete elektronicky svou permanentku kamarádovi, který půjde na hokej místo Vás!
  • Funguje to jednoduše, stačí pár kliků. V sekci „Permanentka“ označte utkání, na které nemůžete přijít, zadejte mailovou adresu svého kamaráda a klikněte na „odeslat“.
  • Vám se permanentka na vybrané střetnutí zablokuje a kamarádovi na zadanou mailovou adresu přijde elektronická vstupenka.
  • Pro vstup do haly pak stačí vašemu kamarádovi, když jedinečný QR kód obdržený v mailu vloží do turniketu při vstupu do LOGSPEED CZ Arény skrze svůj telefon anebo ve vytištěné, tedy fyzické formě.
  • Pokud se utkání nemůžete zúčastnit a nemáte komu permanentku půjčit, můžete své místo dát do prodeje ostatním.

Skrze novou aplikaci si také můžete úplně jednoduše koupit vstupenky na utkání, pouze v sekci Vstupenky si vyberete daný duel, na který byste rádi vyrazili.

Aplikace HC Škoda Plzeň přináší kromě nových možností ticketingu také veškerý důležitý obsah. Novinky, rozpisy zápasů, nebo tabulky. Se svým účtem si můžete naimportovat termíny zápasů a důležitých akcí indiánů přímo do svého kalendáře v mobilním telefonu. Díky notifikacím se navíc dozvíte všechny důležité zprávy z dění svého milovaného klubu takřka okamžitě.

Díky rychlým notifikacím se například také bleskově dozvíte jak aktuálně hraje váš milovaný klub nebo mladí indiáni z Akademie.

Stáhněte si aplikaci HC Škoda Plzeň už nyní na AppStore ZDE a Google Play ZDE.