Zlatí deváťáci

Deváťáci si podmanili turnaj v Chomutově!

Stříbrný tým loňské extraligy 9. tříd pokračuje v přípravě na novou sezónu ve velkém stylu, dnes si zcela podmanil turnaj na severu Čech.

V pirátských vodách v Chomutově se dnes konal náročný přípravný turnaj, ve kterém se všichni čtyři účastníci během jediného dne utkali systémem každý s každým.

Na všechny kluby tak čekal trojlístek utkání, zápasy proto byly zkráceny na 2 x 20 minut čistého času. V případě nerozhodnutého stavu duel remízou i skončil, za vítězství byly pouze dva body.

Modrobílí započali hrací den soubojem s Pískem. A jak se později ukázalo, rovnou se jednalo o finále. Škoda nezaváhala a slavila po kanonádě poměrem 7:2.

I v dalším duelu Plzeňští nastříleli sedm branek, tentokrát se po výsledku 1:7 musely sklonit Říčany.

Spanilou jízdu svěřenci trenéra Tomáše Pejchara završili proti domácím Pirátům. Ty přemohli 3:1 a mohli slavit celkové vítězství.

Druzí skončili hráči Písku, kteří po nezdaru s indiány přehráli Chomutov 5:0 a Říčany 4:2. Ty naopak z turnaje odjížděly s prázdnou, když podlehly 2:4 i Severočechům.

Soupiska indiánů na turnaji
Válka (Onyschenko) - Cais, Kořínek, Novák, Morkes, Zach, Domanský, Mašek, Vlna, Herzig, Jágr, Janeček, Pašek, Zbořil, Vacek, Bubenščikov, Markov, Matějovský.

Deváťáci indiánů ale příliš času na oslavy nemají, již v pondělí je čeká v rámci dalšího přípravného utkání Mannheim, hned o den později duel na Kladně a v závěru týdne další turnaj, tentokrát v Karlových Varech, kde taktéž obhajují loňské prvenství.

Více o přípravě ZDE!