Čtvrtí páťáci

Páťáci vezou čtvrté místo z třídenního turnaje!

​Mladí indiáni mají za sebou další přípravný turnaj, ten na Košutce byl dokonce třídenní.

Kromě indiánů a domácích Wolves se velkého klání ještě účastnila Sparta Praha, Horácká Slavia Třebíč, Slovan Ústí nad Labem, Motor České Budějovice a MAC Budapešť.

Hrací formát byl jednoduchý - každý celek se poměřil s každým. Délka jednotlivých utkání pak byla zkrácena na 2 x 20 minut.

Indiáni zapsali dvě výhry, když porazili Třebíč 4:2 a jihočeský Motor České Budějovice 5:3. Zapsali al také čtyři nezdary - se Spartou 3:7, s Ústím nad Labem těsně 2:3, stejně tak s Budapeští 5:6 a s domácími 1:3. Výsledkem tak bylo celkové čtvrté místo.

„Těší mě, že jsme s žádným týmem herně nezaostávali a pokaždé to byly vyrovnané zápasy. Bohužel nás v turnaji trápila koncovka, což rozhodlo hlavně zápasy s Budapeští a s Ústím. To nás stálo lepší umístění. Ale kluci jsou stále ještě na začátku a vše se učí. Bohužel jsou ale v týmu velké rozdíly, co se týče výkonnosti...,“ hodnotí lodivod páťáků Štěpán Hanzlík.


Sestava indiánů
Dietl, Novák, Paštěka, Pohanka, Jára, Vajskébr, Palek, Halama, Kust, Uxa, Větrovský, Vítovec, Vašta, Kejř, Krofta, Pelikán, Novotný L., Novotný M., Lambot

Konečné umístění
1. HC Sparta Praha
2. Pilsen Wolves
3. Slovan Ústí nad Labem
4. HC Škoda Plzeň
5. Banes Motor České Budějovice
6 .Horácká Slavia Třebíč
7. MAC Budapešť