T2: ING - PLZ

Junioři ve druhém turnajovém souboji skolili Ingolstadt

Během pár hodin čekal na modrobílé druhý zápas na turnaji v Pardubicích, po těsném nezdaru s Brnem tentokrát vyzráli na soupeře z Německa.

ERC Ingolstadt - HC Škoda Plzeň

2:4
0:1, 1:1, 1:2

Branky a nahrávky: 27. Schaller (Reinwald), 44. Kuttenreich – 8. Řehoř (Mazanec), 16. Hořejší, 37. Karo (Křepel), 38. Sabiniok.
Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4, 2:4.

vyloučení
1:2
Využití
0:0
V Oslabení
0:0

ERC Ingolstadt

Oswald (Oder) – Odude, Muhr, Weidner, Schellhorn, Fauscheer, Zerhoch, Burbach, Lebsak, Lassmann, Franzese, Schaller, Kuttenreich, Kulpinau, Schepel, Hofverberg, Biafore, Muchery, Reinwald, Oberth, Azrt

HC Škoda Plzeň

Černý (Bašta) – Hromádka, Cícha, Kocek, Pšenička, Hnát, Petrov, Pata, Kamas, Řehoř, Mazanec, Hořejší, Klatovský, Hofrajtr, Vlček, Struk, Sabiniok, Křepel, Karo, Fehér, Matějka

Statistiky nejsou k dispozici.

komentář

Oba celky již mají za sebou dnes jeden duel, indiáni padli 2:3 s Brnem, Ingolstad zase s Mountfieldem 1:4. Druhý duel první hracího dne začali modrobílí stejně jako ten první - opanováním úvodní části 1:0. O to se postaral Řehoř, který si u levé tyče našel sraženou střelu Mazance z pravé strany.

Po dvaatřiceti vteřinách druhé části navíc krásně poslal své barvy do trháku Hořejší. Dobře napadal u pravého mantinelu protihráče, vybojoval puk a tváří v tvář Oswaldovi uspěl dlouhou kličkou na brankovišti ke vzdálenější tyči. Po chvilce německý celek ustál oslabení a sám naopak dosáhl na snížení v přečíslení, když Černý ještě vyrazil ránu z první Reinwalda, jenže z druhé vlny touš dorazil do sítě Schaller.

V úvodu závěrečné periody Západočeši dvakrát přečkali oslabení, aby poté sami rozhodli o svém vítězství. Nejprve Křepel oslovil z pravé strany Kara mezi kruhy, který zamířil přesně k levé tyči, brzy na to vzal přečíslení dva na jedno po vybojování puku na obranné modré na sebe Sabiniok a sám z levé strany zavěsil. Ingolstadt ještě sice snížil Kuttenreichem, jenž se prosadil dorážkou na brankovišti, více toho ale již střelecký výčet nezapsal.

Zítra čekají na svěřence Petra Vojana opět dva duely, popasují se s domácím Dynamem a Mountfieldem.