JUN: PLZ - DÜS

Junioři v odvetě s Düsseldorferem nadělovali!

Mladí indiáni se během necelých čtyřiadvaceti hodin vydali opět do boje, popasovali se v odvetě opět s německým soupeřem.

HC Škoda Plzeň - Düsseldorfer EG

11:2
0:1, 4:1, 7:0

Branky a nahrávky: 24. Borák (Hořejší), 27. Prošek (Klatovský), 28. Beran (Hořejší), 33. Hořejší (Pata, Borák), 45. Hofrajtr (Matějka, Skala), 46. Borák (Úbl), 49. Sabiniok (Úbl, Prošek), 51. Beran, 54. Mazanec (Klatovský), 57. Hořejší (Mazanec, Řehoř), 60. Pata (Klatovský) - 15. Samigullin, 33. Lelecher (Chodorowski).
Průběh utkání: 0:1, 4:1, 4:2, 11:2.

Vyšší tresty: Struk (PLZ) a Kronhardt (DUS) oba 5+DKU

vyloučení
2:6
Využití
2:0
V Oslabení
0:0
Diváci
30

HC Škoda Plzeň

Bašta (Houdek) – Hromádka, Prošek, Cícha, Skala, Hnát, Tolar, Pata, Kocek – Borák, Mazanec, Hořejší, Řehoř, Matějka, Úbl, Sabiniok, Struk, Beran, Fábera, Hofrajtr, Klatovský.

Düsseldorfer EG

Joklnen, (Kuklok) - Scholz, Dvorak, Kreps, Kronhardt, Chodorowski, Van Leyen, Kollar, Afonin, Abramov, Galfinger, Padolko, Lelcher, Nemec, Müller, Samigullin, Zaytsev, Akmadlev, Worotekuk, Watanabe.

Statistiky nejsou k dispozici.

komentář

Mladé pušky se během dvou dnů znovu postavily německému Düsseldorferu. Včera se dlouho čekalo na úvodní trefu střetnutí, střelecký zápis až v pětadvacáté minutě otevřel Mazanec. V závěru prostřední periody náskok svých barev navýšil Klatovský a právě autor první trefy asistoval. Měl tak prsty ve všech gólech duelu, protože Škoda při skóre 2:0 i zvítězila.

I dnes první třetina pokračovala v nastoleném trendu, diváci se dočkali jediného gólu, premiérového navíc Düsseldorfer. Avšak do prostřední části vletěli indiáni jako velká voda a během devíti minut si vypracovali po otočce ve skóre tříbrankový náskok.

Hosté následně dokázali snížit a do poslední části se utkání jevilo jako otevřené, avšak přišla další smršť Západočechů. Ti totiž dokázali svému soupeři nasázet dalších sedm branek a celkově duel dovést k vítězství 11:2. Škoda tak v přípravě odehrála již osm zápasů, slavila v pěti případech a v pouze jednom pomyslně nebodovala!

Nyní mají již před sebou plzeňští junioři pouze dvě přátelská utkání, v závěru příštího týdne se popasují s Litvínovem a Ingolstadtem.